TEB Hızlı Başladı

TEB Hızlı Başladı
08.04.2013

Lotto Şirketler Futbol Ligi nin yeni takımlarından TEB ve Burgan Bank günün son maçında karşılaştılar. Özellikle ikinci yarı göstermiş olduğu performansla TEB sezona farklı galibiyetle başladı.

5' (TEB) Sinan Kuzu'nun 25 metreden vurduğu şut üst direkten geri geldi.

21' (TEB) Sağ kanattan yapılan ortaya kaleci müdahale etmeden önce Adem Birkan kafayı vurarak topu ağlara gönderdi (0-1).

35' (TEB) Sol kanattan Ahmet'in pasına hareketlenen Cumhur, ceza sahasına kadar topu sürdü ve net bir vuruşla takımını iki farklı öne geçirdi (0-2).

37' (TEB) Burgan Bank defansının hatasını iyi değerlendiren Cumhur topu filelere gönderdi (0-3).

42' (Burgan Bank) Tuğrul Yılmaz sağ kanattan ceza sahasına girdi, çaprazdan sert şutunu kaleci son anda engelledi.

44' (Burgan Bank) Burgan Bank bu dakikalarda ataklarını sıklaştırdı. Hücum oyuncuları tüm kuvvetlerini gol bulmak için harcıyorlar.

48' (TEB) Orta sahada topla buluşan Recai'in güzel bir ara pası ile Mehmet'i kaçırdı. Mehmet kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kaleciyi çalımlayarak topu filelerle buluşturdu (0-4).

50' (TEB) Ceza sahasının solundan kullanılan serbest vuruşta direkten dönen top Oktay'ın önünde kaldı, Oktay topu boş kaleye gönderdi (0-5).

53' (TEB) Sol kanattan yapılan ortaya iyi yükselen Mehmet Eren kendisinin ikinci takımın altıncı golünü ağlara bıraktı (0-6).

56' (Burgan Bank) Ceza sahasına giren Çağatay'ın sert şutu kalecide kaldı.

58' (TEB) Ceza sahasında arka direkte topla buluşan Recai Küçüker topu filelere gönderdi (0-7).

60' (TEB) Ahmet'in pasına hareketlenen Oktay kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda kalecinin sağından ağlara bıraktı (0-8).