Takeda’dan Müthiş Başlangıç

Takeda’dan Müthiş Başlangıç
09.10.2017

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi C grubunda Takeda tüm maçlarını kazanarak lige iyi bir başlangıç yaptı. 5 takımın yer aldığı C grubunda Systemair HSK ikinci, GSK üçüncü ve Medtronic - 2 döndüncü olarak bir üst tura yükseldiler.

7 Ekim Cumartesi günü oynanan grup maçlarında Takeda bütün maçlarını kazanmasını bildi. GSK karşısında 16-4 sahadan galip ayrılan Takeda diğer iki maçında Systemair HSK'yı 16-6 ve Medtronic - 2'yi 20-15 yendi. Lider olarak grubu tamamlayan Takeda'da Barış Durgun (23) ve Serkan Sezer (21) takımları adına en çok sayı üreten isimler oldular.

Gruplarda sadece Takeda'ya mağlup olan Systemair HSK diğer maçlarında Medtronic - 2'yi 11-6 ve GSK'yı 11-7 ile geçmeyi başardı. Grupta ikinci olarak bir üst tura çıkmayı başaran Systemair HSK oynadığı oyunlarla bolca alkış aldı.

2013 sezonu şampiyonu GSK ilk iki maçında sahadan mağlup ayrılsa da üçüncü maçında toparlandı ve Medtronic - 2 karşısında sahadan farklı galip ayrılmasını bildi. Murat Yapıcı GSK adına gruplarda 19 sayı üreterek yıldızlaştı.

İyi oyunlar sergileyen Medtronic - 2 istediği galibiyete bir türlü olaşamasa da beşli grupta dördüncü olarak ikinci tura adını yazdırdı. 

Diğer Fotoğraflar