Takeda Lige İyi Başladı

Takeda Lige İyi Başladı
10.10.2016

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi G Grubu’nda Takeda üç maçını da kazanarak bir üst tura birinci olarak çıktı. Axa Sigorta grubu ikinci olarak tamamlarken, Sandoz-2 bir üst tura adını yazdıran son takım oldu.

8 Ekim Cumartesi günü oynanan grup maçları görülmeye değerdi. Takeda ilk maçında Sandoz-2 takımını 19-7 yendikten sonra ikinci maçında da Bioderma karşısında sahadan 20-5 galip ayrılmasını bildi. Grup birinciliği için çıkılan maçta Axa Sigorta ile karşılaşan Takeda uzayan maçı 32-23 kazandı ve grup lideri oldu. 2013 Sezonu En Değerli Oyuncu ödülüne sahip Barış Durgun takımı adına gruplarda bulduğu 35 sayı ile yıldızlaştı.

Axa Sigorta ilk maçında ligin yeni ekiplerinden Bioderma'yı 19-7, ikinci maçında ise Sandoz-2'yi 24-7 yenmeyi başardı. Üçüncü maçında sahdan mağlup olarak ayrılan Axa Sigorta oynadığı iyi oyunlarla dikkat çekti. Axa Sigorta'da Engin Demirci (23) ve Tolga Tıknaz (22) takımın en skorer isimleri oldular.

Grupta ilk iki maçında sahadan mağlup ayrılan iki takım Bioderma ve Sandoz-2 takımları grup üçüncülüğü için sahaya çıktılar. Heyecan dolu geçen maçı sadece bir sayı farkla (7-6) kazanmasını bilen Sandoz-2 grupta bir üst tura adını yazdıran son takım olmayı başardı. Bioderma ilk senesi olmasına rağmen iyi oyunlar oynasa da aradığı galibiyete bir türlü ulaşamadı ve dördüncü olarak grubu tamamladı.