Sony’den Harika Başlangıç

Sony’den Harika Başlangıç
23.09.2013

Ligin yeni ekiplerinden Sony J grubunda tüm maçlarını kazanarak grubu lider bitirdi. Ligin en tecrübeli ekiplerinden Nobel İlaç ikinci olurken, Mavi üçüncü sırada bir üst tura yükseldi.

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi'nde J grubu çekişmeli maçlara sahne oldu. Tüm takımların bir üst tura yükselmek için ellerinden geleni yaptığı grup müsabakalarında ligin yeni ekiplerinden Sony üç maçınıda kazanmasını bildi. İlk maçında ligin köklü ekiplerinden Buga Otis 2 takımını yenmeyi başaran Sony ikinci maçında ise daha önce iki şampiyonluğu bulunan Nobel İlaç ile karşı karşıya geldi. Mustafa Yiğit'in 12 sayı bulduğu maçta Sony sahadan 24-21 galip ayrılmasını bildi. Son maçında Mavi ile karşılaşan Sony sahadan galip ayrılarak adını Play-Off lara yazdırdı. Grup maçlarında 22'şer sayı üreten Nülker Müslümoğlu ve Suat Odacılar'ın yer aldığı Nobel İlaç ise Mavi ve Buga Otis 2 takımlarını yenerek ikinci sırayı aldı.

Üçüncünün belli olacağı maçta Özgür Yalçın kaptanlığında Mavi ile Murat Dönmez'in kaptanlığını yaptığı Buga Otis 2 takımları karşı karşıya geldiler. İki takımın da centilmence mücadelesi izleyenler tarafından alkış alırken sadece iki sayı farkla bir üst tura yükselmeyi başaran takım Mavi oldu (13-11).