Son Söz Emre Arslan’ın

Son Söz Emre Arslan’ın
21.04.2014

Heyecan dolu maçta Garanti Bankası ile PwC çeyrek finalin üçüncü maçında karşılaştılar. Maç boyunca yakaladıkları pozisyonları değerlendiremeyen Garanti Bankası ve PwC heyecanı penaltılara taşıdı. PwC kalecisi Emre Arslan iki penaltı kurtararak takımının yarı finale çıkmasında önemli rol oynadı. Garanti Bankası 775 dakika dır gol yememesine rağmen Lotto Şirketler Futbol Ligi ne penaltı atışları sonuçu çeyrek final de veda etti.



Maçtan Dakikalar 

16' (Garanti) Sol çaprazda taç'a yakın bir noktadan Bülent Yılmaz serbest vuruş kullandı. Ceza sahasına yapılan ortada top tehlike arz etmeden Emre Arslan topa sahip oldu.
 
24' (PwC) Sol çaprazda ceza sahasına yakın bir noktadan Deniz Alkan uzak direğe orta açtı. Topla buluşan Aşkın Bingöl topu bekletmeden kafa vuruşunu yaptı. Fakat top auta çıktı.
 
30' (PwC) Aziz Aykırı sol çapraz ceza sahasına yakın bir noktadan sert ve falsolu bir şut çıkardı. Top üst direğe teğet geçerek auta çıktı.
 
36 (PwC) Sağ çapraz ceza sahası içinde topla buluşan Eren Önder kalecinin önünden topu aşırttı. Yakın direğe yönelen top az farkla auta çıktı.
 
57' (Garanti) Orta sahada topla buluşan Eray Ertürk sağ çapraza topu sürdü. Yay'a yakın bir noktadan sol direğe sert bir şut atmasına rağmen top az farkla auta çıktı.
 
58 (PwC) Sol kanatta olgunlaşan atakta Deniz Alkan 'ın yaptığı orta ile Eren Önder buluştu. Ceza sahası içinde attığı kafa vuruşunu Erdoğan Özcan müthiş bir refleksle kornere gönderdi.

 
Maçın Yıldızları: Emre Arslan (PwC) | Bülent Yılmaz (Garanti Bankası)

PwC 3 0 Garanti Bankası
Hakan Akçagöz  26

 

46  Erdem Şeftali - Oğuz Kaan Koç
Ogün Gündoğdu  48
Aşkın Bingöl  50 Mustafa Özbağ - Murat Bilgin
51 Yunus E.Bakırcılar -Harun Özdemir
54 Bekir Çapan
56  Murat Bilgin
Hakan Akçagöz  P X  Adem Tüzer
Ogün Gündoğdu  X Eray Ertürk
Eren Önder  X Cevher Yılmaz