Son Şampiyon Kaldığı Yerden Devam Etti

Son Şampiyon Kaldığı Yerden Devam Etti
02.10.2017

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi 2017 sezonu J grubunda geçtiğimiz senenin şampiyonu DHL Express lider olarak adını bir üst tura yazdırdı. Zorlu grupta ikinciliği Aster Textile, üçüncülüğü ise Anadolubank elde etti.

1 Ekim'de gerçekleşen grup maçları görülmeye değerdi. Son şampiyon DHL Express ilk maçında ligin yeni ekiplerinden Aster Textile ile karşılaştı ve sahadan 13-7 galip ayrılmasını bildi. İkinci maçında Allergan'ı 12-8 ile geçen DHL Express son maçında da Anadolubank'ı 13-10 yenerek namağlup bir üst tura çıktı.

Aster Textile gruptaki ilk maçını kaybetse de kalan iki maçında sırayla Anadolubank'ı 14-12 ve Allergan'ı 18-13 yenerek grubu ikinci olarak tamamladı. Adnan Nail Şimşek takımı adına gruplarda 16 sayılık katkı sağladı ve ikincilikte büyük pay sahibi oldu.

Gruptaki ilk maçında ligin yeni ekiplerinden Allergan ile karşılaşan Anadolubank sahadan sadece bir sayı farkla 7-6 galip ayrılmayı başardı. Kalan iki maçında iyi oyunlar sergilese de sonunu bir türlü getiremeyen Anadolubank grupta üçüncü olarak bir üst tura yükseldi. Anadolubank'ta Mehmet Efe Özuzun gruplarda attığı 18 sayı ile dikkat çeken isimlerden biri oldu.

Ligin yeni ekiplerinden Allergan müthiş bir mücadele sergilese de üç maçında da çok az sayı farkla sahadan mağlup ayrılarak grup dördüncüsü oldu.

Diğer Fotoğraflar