Son Şampiyon İyi Başladı...

Son Şampiyon İyi Başladı...
22.09.2014

GlaxoSmithKline, Michelin, Umur ve SKC nin yer aldığı A grubunda geçen yılının şampiyonu GlaxoSmithKline üç maçını da kazanarak lider olarak adını 2. tura yazdırdı.

21 Eylül Pazar günü oynanan A grubu maçlarında günün başarılı takımı GlaxoSmithKline üç maçını da kazanarak grubu lider tamamladı ve adını bir üst tura yazdırmayı başardı. GlaxoSmithKline takımının başarılı oyuncusu Barış Durgun gruplarda takımına 30 sayılık katkı sağladı.

Aldığı 2 galibiyetle son ana kadar liderliği zorlayan Michelin grupta ikinci olarak bir üst tura adını yazdıran takım olurken toplamda attığı 48 sayının 23'üne imzasını atan Korcan Şengün takımında öne çıkan oyuncu oldu.

SKC karşısında aldığı tek galibiyetle üçüncü olarak 2. tur yolunu tutan Umur takımında Tolga Tunç toplamda attığı 16 sayıyla takımının en skorer oyuncu oldu. Grupta 4. lükte kalarak turnuvaya erken veda eden SKC takımında Harun Sıkıcı'nın gösterdiği performans 2. tur için yetmezken, ilk katıldığı yılda SKC takımının mücadelesi izleyenler tarafından alkışlandı.