Son Şampiyon Garanti Bankası

Son Şampiyon Garanti Bankası
15.05.2017

Lotto Şirketler Futbol Ligi Oğuz Uğurlu sezonunda şampiyonluğa Türkiye İş Bankasını 2-0 mağlup etmeyi başaran Garanti Bankası takımı ulaştı.

Üçüncülük maçının ardından sonucu merakla beklenen 56 maçlık maratonun sonuna gelindi.  Maçı Türkiye'nin en iyi spikerlerinden Bilgehan Demir anlatırken TRTSpor yorumcusı Alp Pehlivan ve Eski milli futbolcu Mert Korkmaz yorumladı. Müsabakayı çok sayıda il hakemi, Garanti Bankası ve Türkiye İş Bankası taraftarı izledi.
 
İki takım oyuncuları Süper Lig Hakemi Fırat Aydınus'un ardından Şampiyonlar Ligi müziği eşliğinde orta alana ilerlediler. Sezona adını veren hocamız Oğuz Uğurlu için yapılan bir dakikalık saygı duruşundan sonra İstiklal Marşı'mız tüm coşkuyla söylendi. Ardından yapılan kura atışıyla oyuncular yarı alanlarına yerleşti ve Aydınus'un düdüğüyle müsabaka başladı.
 
İlk yarıda ilk ciddi pozisyonu 16. dakikada Garanti Bankası yakaladı. Türkiye İş Bankası savunmada kalıp kontra ataklarda gol bulmaya çalışıyordu. Garanti Bankası ilk yarının sonlarında bulduğu pozisyonları değerlendiremedi. Türkiye İş Bankası 26. dakikada ilk yarının en net pozisyonundan buldu ve pozisyondan yararlanamadı. İlk yarı berabere tamamlandı.
 
İkinci yarıda tam anlamıyla bir orta alan mücadelesi vardı. Garanti Bankası daha fazla rakip alanda görülürken Türkiye İş Bankası takım savunmasının nasıl yapılacağını en güzel şekilde sahaya yansıtıyordu. Murat Bilgin, Eray Ertürk ve Cevher Yılmaz'la pozisyona girmeye çalışan Garanti Bankası ani ataklarda kalesinde tehlikeler yaşadı. 34. dakikada kazanılan penaltı atışını Cevher Yılmaz iyi değerlendirdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Son dakikalara girilirken Türkiye İş Bankası'nın çalışkan ismi Alper Şen'nin etkili ortasını savunma uzaklaştırdı. Garanti Bankası maçın sonları bulduğu ikinci gol ile rahatladı ve Müsabaka Fırat Aydınus'un son düdüğüyle Lotto Şirketler Futbol Ligi Oğuz Uğurlu sezonu şampiyonu belli oldu.
 
 
 
 
0 - 2
Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    58' Asist Eray Ertürk
    58' Gol Murat Bilgin
Murat Karadaş Sarı Kart 52'    
Burak Almendi Sarı Kart 44'    
Rıfat Şen Giren Oyuncu 38'    
Emrah Ekmekçi Çıkan Oyuncu 38'    
    34' Penaltıdan Gol Cevher Yılmaz
Abdullah Ünal Giren Oyuncu 31'    
Berk Dizdar Çıkan Oyuncu 31'    
İlk Yarı Sonucu: 0 - 0

Diğer Fotoğraflar