Şirketler Ligi’nin İletişim Sponsoru Pal Media oldu

Şirketler Ligi’nin İletişim Sponsoru Pal Media oldu
24.11.2017

Pal Fm, Pal Station, Pal Nostalji, Pal Orient, Pal Doğa gibi radyo kanalları ve güçlü kadrosuyla sektörünün liderleri arasında bulunan Türkiye’nin en genç, en dinamik medya grubu Pal Media, Şirketler Ligi’nin iletişim sponsoru oldu.

Özellikle Pal Fm, Pal Station ve Pal Nostalji ile Türkiye'ye kendini sevdiren, 7'den 70'e herkesin favorileri arasındaki yerini alan Pal Media artık Şirketler Ligi'nin en büyük destekçilerinden biri. 

2007 yılında yayın hayatına başlayan ve "Müziğin Türkçesi" sloganını tüm Türkiye'nin ezberine kazıyan Pal Fm (99.0), yabancı müzik denilince ilk akla gelen frekanslardan Pal Station (106.0) ve geçmişi günümüze getiren Pal Nostalji (99.2) markalarıyla zirveye oynayan Pal Media, her geçen gün kendini yenilemeye ve büyümeye devam ediyor. 

Şirketler Ligi'ne gösterdiği ilgi ile spora ve sporcuya da değer verdiğini ortaya koyan Pal Media Grubu'na Şirketler Ligi ailesi olarak teşekkür ediyor, bu değerli sponsorluk sürecinin her iki tarafa da hayırlı olmasını temenni ediyoruz. 

Diğer Fotoğraflar