Şirketler Ligi Karması 6 - 4 Galip

Şirketler Ligi Karması 6 - 4 Galip
16.04.2014

Artist Milli takımını konuk eden Lotto Şirketler Futbol Ligi karması sahadan 6-4 galip ayrıldı.

16 Nisan Çarşamba günü İTÜ Stadyumu keyifli bir müsabakaya ev sahipliği yaptı. Ünlü isimlerden oluşan Art-İst milli takımı ile Şirketler Ligi karmasıyla karşılaştı. Şirketler Ligi karmasına İTÜ Beden Eğitimi Bölümü Başkanı Mustafa Kumral kaptanlık yaparken Art-İst milli takımının başında Cansel Erçin kaptan olarak sahaya çıktı. 


Maça çok iyi başlayan Şirketler Ligi karması 8 ve 9. dakikalarda Eray'ın asistlerini iyi değerlendiren Mehmet Faik Yavuz'un golleriyle öne geçti (2-0). Mehmet Faik Yavuz dakikalar 21'i gösterirken bu kez uzaktan enfes bir gol kaydetti (3-0). İlk devrenin uzatma dakikalarında Yıldırım'ın golü Art-İst milli takımını umutlandırdı (1-3).

Maç boyunca ünlü spor Spikeri Bilgehan Demir keyifli anlatımıyla maça renk katarken spor yazarı Fatih Doğan da esprili yorumlarıyla izleyecileri gülümsetti.  

İkinci yarının ilk 15 dakikası rakip kalede baskı kuran Artist milli takımı farkı 1'e indiren golü bulamadı. 46. dakikada Zafer farkı üçe çıkardı (4-1). Bu gole ünlü komedyen Ersin Korkut cevap verdi (2-4). Serdar Giral'ın pasını iyi değerlendiren Zafer skoru 5-2'ye getirdi. Takımının en iyisi Yıldırım farkı tekrar ikiye indirdi (3-5). Zafer bu kez Lig Radyo'nun spor programcısı Yetkin Etkin'in pasında fileleri havalandırdı ve hat-trick yaptı (6-3). Gol perdesini şarkıcı ve besteci Umut Zen kapattı (6-4).

Lotto Şirketler Futbol Ligi karmasının başında geçen yılın üç madalyalı hocası  Ethem Kılıç, Tuğrul Akşar ve Nurullah Bakır yer alırken Art-İst milli takımının başında ünlü şarkıcı Feridun Düzağaç görev yaptı. Bülent Sağıroğlu'nun düdük çaldığı müsabakada seyirciler 10 gol izledi. 

Maç sonunda çok güzel dostluk kareleri objektiflere yansırken misafir takıma kusursuz bir ev sahipliği yapan Şirketler Ligi karması oyuncuları Art-İst milli takımı oyuncularını Dünya Kupası'na başarı dilekleriyle uğurladı... 

Lotto Şirketler Ligi Karması 6 4 Art-İst Milli Takımı
Mehmet F. Yavuz  8
Mehmet F. Yavuz  9
Mehmet F. Yavuz  21
33  Yıldırım Acar
Zafer Çullu  46
47  Ersin Korkut
Zafer Çullu  49
51  Yıldırım Acar
 Zafer Çullu  54

58  Umut Zen