Şirketler Futbol Ligi’nde taraftar yoktur, “Seyirci” vardır!

Şirketler Futbol Ligi’nde taraftar yoktur, “Seyirci” vardır!
25.05.2012

Etik davranış her konuda kuralları dürüstlükle ve saygı ile uygulamak demektir. Fair Play ise tüm bunların üstünde kişisel çıkarlar ve hırslardan arınarak sporda ve yaşamda üstün insan ruhunu ortaya koymaktır. Sevgi, dostluk, kardeşlik anlayışı olan Fair Play in Lotto Şirketler Futbol Ligi nde sınırı yoktur.


Şirketler Ligi müsabakalarında taraftar yoktur, seyirci vardır. Seyircilerin, takımlarına yönelik tezahüratları dışında rakip oyunculara, takımlara veya hakemlere yönelik yaptıkları olumusuz tezahüratlar Fair-Play kültürüne aykırı olarak kabul edilmektedir.

Lotto Şirketler Futbol Ligi ülkemizin ve dünyanın tanınmış markalarının yer aldığı bir devler ligidir. Bu ligde hiç kimsenin kendi egolarını ön plana çıkararak, köklü markaların değerlerine ve imajlarına zarar vermesi kabul edilemez.


Tüm seyircilerimizden beklentimiz tribünleri doldurmaları, takımlarını sonuna kadar desteklemeleri ve sonuç ne olursa olsun kendi oyuncularını ve rakibi alkışlamalarıdır.


Çeyrek finale yükselmeyi başaran 8 takımımızı kutluyor, yarı final yolunda başarılar diliyoruz.

* Tribünlerde meşale ve türevi yanıcı, patlayıcı cisimler kesinlikle yasaktır.

** Oyunun durduğu anlar dışında, maçların oynandığı esnada hakem düdüğünün duyulmasını engelleyecek şekilde davul çalmak yasaktır.

Lotto Şirketler Futbol Ligi