Şimdi Çeyrek Final Zamanı

Şimdi Çeyrek Final Zamanı
28.04.2017

Lotto Şirketler Futbol Ligi’nde 48 müsabaka geride kalırken akıllarda enfes goller, şık kurtarışlar, akıl dolu asistler ve sporun en güzel yanı olan sportmenlik dolu görüntüler kaldı...

Lotto Şirketler Futbol Ligi Oğuz Uğurlu Sezonu'nda keyifli geçen grup aşamasının ardından çekişmeli maçlara sahne olan 2. tur müsabakaları da sona erdi. 19 Mart 2017 Pazar günü oynanan son şampiyon TEB ile ligin güçlü ekiplerinden DHL arasında oynanan açılış maçıyla başlayan 14. sezonda şimdi gözler çeyrek finale çevrildi. Oynanacak 4 heyecan dolu maçın ardından yarı finalist takımlarımız belli olacak.

Oynanacak Maçlara Şöyle Bir Göz Atalım
29 Nisan Cumartesi günü saat 15:00'de, geçen yıl çeyrek finalde Marport'a penaltılarla mağlup olarak lige veda eden genç ve dinamik kadrosuyla bu yıl da iyi maçlar çıkaran Koton ile 2012 şampiyonu deneyimli ekip Türkiye İş Bankası karşı karşıya gelecekler. 

Bu maçın ardından oynadıkları futbol ve aldıkları iyi sonuçlarla çıkış yapan iki takım Turkcell ve QNB Finansbank bir süredir özlemini duydukları yarı finale ulaşmak için mücadele edecekler.

3. maçta geçen yıl yine çeyrek finalde eşleşen iki ekip sahne alacak. 3 yıldızlı formasıyla Garanti Bankası ve artık ligin kalburüstü takımlarından olan DHL izleyenlere tam bir futbol ziyafeti sunacaklar.

Saatler 18:45'i gösterdiğinde ise geçen yıl finalde karşılaşan iki güçlü ekip TEB ve Marport futbolun tüm güzelliklerinin sergileneceği bir maçı bizlere yaşatacaklar.

Kazanan önce dostluk sonra hakeden olsun...
Kaybedenlerin en az kazananlar kadar alkışlanacağı, kazananların tebrik, kaybedenlerin teseli edileceği, 14 yıldır süregelen sportmenlik dolu görüntülerin bolca yaşanacağı Çeyrek Final müsabakalarında mücadele edecek 8 takımımıza canı gönülden başarılar diliyoruz. Kazanan önce dostluk sonra hakeden olsun...

Diğer Fotoğraflar