Sensormatic Turladı

Sensormatic Turladı
05.12.2011

Lotto Şirketler Futsal Ligi 2. tur eşleşmelerinden biri de Arcelor Mittal Rozak-Sensormatic arasındaydı.

Bu karşılaşmanın diğer bir özelliği de iki takım geçen yıl çeyrek finalde birbirlerine rakip olmuşlar ve Sensormatic penaltılara giden maçın sonucunda tur atlayarak yarı finalist olmuştu. İşte bu yıl ki eşleşme geçen yılın rövanşı niteliğindeydi. İki denk ve bir o kadar da centilmen iki ekibin mücadelesi karşılıklı gol pozisyonlarıyla başladı. Dakikalar ilerledikçe maçta tempo giderek arttı. Karşılaşmanın 11. dakikasında girdiği pozisyonu iyi değerlendiren turnuvanın başarılı isimlerinden Sezgin Toruk Arcelor Mittal Rozak'ı 1-0 öne geçirdi. Bu golün etkisini üzerinden çabuk atan Sensormatic'li oyuncular hemen 1 dakika sonra kaptanları Mesut Aydoğan ile buldukları golle skorda dengeyi kurdu (1-1). İlk yarıda başka gol olmazken takımlar devre arasına bu sonuçla girdi.

İkinci yarı adeta gol ile başladı. Karşılaşmanın 17. dakikasında ceza sahası dışında kazınılan serbest vuruşta topun başına Hüseyin Ayvaz geçti. Hüseyin'in akıl dolu vuruşu topu ağlarla buluştururken gol görülmeye değerdi (1-2). 26. dakikada hemen hemen yine aynı noktalardan kazınılan serbest vuruşta yine benzer vuruşla yine Hüseyin Ayvaz takımını rahatlatan golü atarak durumu 3-1'e taşıdı. Bu skordan sonra oyunda baskısını arttıran Arcelor Mittal Rozak'lı oyuncular buldukları net gol pozisyonlarını cömertce harcayarak aradıkları golü bulamadılar. Karşılaşmanın son anlarında dakikalar 29'u gösterdiğinde Sensormatic ani geliştirdiği atakta kaptan Mesut Aydoğan ile bir gol daha bularak maçın sonucunu belli etti (1-4). Sensormatic bu sonuçla çeyrek finale yükseldi.

Karşılaşmada son dakikaya kadar mücadeleyi bir an olsun bırakmayan Arcelor Mittal Rozak takımı rakipleri tarafından kutlanırken izleyen tarafından da alkışlandı.