Sensormatic Kayıpsız Devam Etti...

Sensormatic Kayıpsız Devam Etti...
16.10.2017

A Grubu mücadelesinde Eltesan Mobil ile Sensormatic takımları karşı karşıya geldi. 6-0’lık sonuçla kazanan Sensormatic 3 puanı alan taraf oldu.

Karşılaşmanın ilk bölümlerinde Eltesan Mobil takımının ataklarından gol sesi çıkmadı. Maçın 9. dakikasında Volkan Arslan'ın pasında sağ kanatta Emre Özdemir topla buluştu yerden sert vurdu topu ağlara gönderdi. Bu golle Sensormatic 1-0 öne geçti. 11. Dakikada rakip takımın atağını araya girerek kesen Mustafa Ertürk kendi alanından kaptığı topla ilerledi, rakip yarı alana geçti yerden plase vurdu topu filelerle buluşturdu (0-2). 22. Dakikada Volkan'ın pasında Mesut Aydoğan düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi (0-3). Bu golden yalnız bir dakika sonra asistleri yapan Volkan bu kez kez topu kaleye göndererek farkı dörde çıkardı (0-4). Karşılaşmada ilk yarı bu skorla tamamlamdı.

İkinci yarının ilk bölümlerinde aradığı golleri bulmak adına rakip alanda daha fazla görünen Eltesan Mobil takımında Aydın Bilgin ceza sahası önünde dönerek sert vurdu top az farkla auta gitti. Yine gelişen Eltesan Mobil atağında Emir Can Kula güzel hareketlerle topu sağ kanattan taşıdı Kadircan Sinoğlu'na pasını aktardı, Kadir'in güzel vuruşu direği de yalayarak auta gitti. 49. Dakikada Kadir Alemdar orta sahada kaptığı topu kendisi götürdü düzgün vurdu Sensormatic adına farkı beşe çıkardı (0-5). Ve karşılaşmada artık son anlar oynanırken defansın ters vuruşunda Sensormatic 6. golünü bularak mücadeleden 6-0'lık sonuçla ayrılıp 3 puanı alan taraf oldu.

 

Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    50' Kendi Kalesine Gol Nihat Gündüz
    49' Gol Kadir Alemdar
    47' Sarı Kart Mustafa Ertürk
    43' Giren Oyuncu Yavuz Tanrıverdi
    43' Çıkan Oyuncu Tunahan Gökçe
    41' Giren Oyuncu Sezgin Türkoğlu
    41' Çıkan Oyuncu Mesut Aydoğan
    39' Giren Oyuncu Barış Babur
    39' Çıkan Oyuncu Hüsamettin Ayvaz
    32' Giren Oyuncu Kadir Alemdar
    32' Çıkan Oyuncu Volkan Arslan
    27' Giren Oyuncu İsmet Berk Avcı
    27' Çıkan Oyuncu Emre Özdemir
İlk Yarı Sonucu: 0 - 4
    25' Sarı Kart Emre Özdemir
    23' Gol Volkan Arslan
    22' Gol Mesut Aydoğan
Eyüp Duru Giren Oyuncu 17'    
Burak Uluç Çıkan Oyuncu 17'    
Nihat Gündüz Giren Oyuncu 17'    
Murathan Gül Çıkan Oyuncu 17'    
    11' Gol Mustafa Ertürk
    9' Gol Emre Özdemir

Diğer Fotoğraflar