Sensormatic Çok Mutlu

Sensormatic Çok Mutlu
15.10.2011

E Grubu sonuçları ve puan durumu

E Grubu'nda işler çok karıştı. Lig tarihinin en şanssız takımlarının başında gelen Michelin bu yıl sakatlık engeline takıldı. ilk maçında Sensormatic ile karşılaşan Michelin ideal kadrosu ile sahada yer alamadı. Sensormatic ise Mehmet Ceylan (7 sayı) ve Hüseyin Yeter (6 sayı) önderliğinde 15-5'lik galibiyet ile sezona başladı.

Bir yıllık aradan sonra lige dönüş yapan Testo ilk maçında Kässbohrer karşısında galibiyete Şükrü Onur Yiğit'in 8 sayılık başarılı performansı ile ulaştı. Turnuvaya henüz alışamayanKässbohrer'de ise Mehmet Önen'in 4 sayısı takımını maça ortak edemedi. 11-6 kazanan Testo sezona galibiyetle başladı.

İkinci maçında toparlanan iki takım Kässbohrer ve Michelin son derece keyifli ve çekişmeli bir maçla grup mücadelelerine devam ettiler. Raif Sertan Akçagöz bu maçta attığı 7 sayı ile takımını galibiyete taşıdı. Maçın en skorer ismi iseKässbohrer'den Barış Kotan (8 sayı) oldu. Son saniyeye kadar devam eden müthiş maç Michelin'in 11-10'luk üstünlüğü ile sona erdi.

İlk maçların galiplerinin maçında 11-10 gülen taraf Testo oldu. Maç boyu skor üstünlüğünün el değiştirdiği ve son şuta kadar galibin belirlenemediği maçta Sensormatic adına 9 sayı atan Hüseyin Yeter yıldızlaştı fakat takım arkadaşlarında skora önemli katkı yapan başka bir oyuncu çıkmadı. Murat Adaköy'ün (6 sayı) skorer oyununa takım arkadaşlarından da katkı sağlayan Testo maçı kazanarak playoff'a yükselmeyi de garantiledi.

Michelin son maçta iyice açıldı. Turnuvaya yenilgi ile başlayan grubun seri başı takımı, Testo karşısında Sertan Akçagöz (9 sayı) ile coştu. Testo'da Murat Adaköy geçen maç olduğu gibi yine 6 sayı ile takımına katkı sağladı. Maçın son saniyelerini iyi değerlendiren Michelin 15-12 kazanarak grupta kendi sıralamasını değiştirmedi ama Testo'yu bir basamak aşağı çekti.

Kazananın tur atlayacağı maçta Kässbohrer ve Sensormatic karşı karşıya geldi. Maçın ortalarında skor avantajını yakalayan Sensormatic bu avantajını bitiş düdüğüne kadar sürdüremedi. Gökhan Vergon'un 7, Barış Kotan'ın da 6 sayı ile sürükledikleriKässbohrer maçı uzatmaya taşımayı başardı. Mehmet Ceylan attığı 11 sayı ile maçın yıldızı oldu. Uzatma periyodunun son saniyeleri ise nefesleri kesti. Son 5 saniyeye 1 sayı önde giren Sensormatic Barış Kotan'a faul yaptı. İki atıştan da sayı bulamayanKässbohrer hemen taktik faul yaptı. Atışlardan birini sayıya çeviren Sensormatic kalan kısa sürede rakibine atış şansı tanımadı ve maçı 18-16 kazandı.

E Grubu'nda sıralama üçlü averaj ile belirlendi. İlk maçında aldığı farklı galibiyet Sensormatic'i grubunda zirveye taşıdı.

A TAKIMI SKOR B TAKIMI
Michelin 5 : 15 Sensormatic
Testo 11 : 6 Kässbohrer
         
Michelin 11 : 10 Kässbohrer
Sensormatic 10 : 11 Testo
         
Michelin 15 : 12 Testo
Kässbohrer 16 : 18 Sensormatic
         
E GRUBU O G M A Y P İ. Av
Sensormatic 3 2 1 43 32 5 1,6
Testo 3 2 1 34 31 5 0,9
Michelin 3 2 1 31 37 5 0,7
Kässbohrer 3 0 3 32 40 3 -

Videolar