Sekiz Takım Turladı

Sekiz Takım Turladı
23.11.2012

Lotto Şirketler Futsal Ligi nin üçüncü gününde C ve D grubu maçları oynandı. Bu maçlar sonrasında ikinci tura yükselen takımların sekizi belirlenmiş oldu.

Lotto Şirketler Futsal Ligi 2012 sezonu, 24 Kasım Cumartesi günü oynanan C ve D grubu maçlarıyla devam etti. Bu maçların sonuçlanmasıyla C ve D gruplarında ikinci tura yükselen takımlar belirlenmiş oldu.

C grubunda tüm maçlarını galibiyetle kapatan grubun seri başı Samsung 12 puanla zirvede yer aldı. 9 puan toplayarak dikkatleri üzerine çeken Agito, 6 puanlı GlaxoSmithKline-5 ve son maçında 3 puanla tanışan Re/Max, C grubunun ikinci tura yükselen diğer takımları oldular.

D grubunda ise geçtiğimiz yılın şampiyonu Arkas Marport dörtte dört yaparak grubun lideri olarak adını ikinci tura yazdırdı. Sadece lidere kaybeden ve tüm maçlarında pozitif bir performans sahneleyen Efesan Group izleyicilerinin de desteğiyle ikinci tura yükselmeyi başardı. Bu grubun diğer başarılı takımları ise 6 puan toplamayı başaran Aktif Bank ve son maçındaki galibiyetiyle rahat bir nefes alan Alcon oldu.

Oynadığı güzel futbolu skora yansıtmayı başaramayan GlaxoSmithKline-2 ve GlaxoSmithKline-4 ekipleri puanla tanışamayarak ilk kez katıldıkları Lotto Şirketler Futsal Ligi'ne veda ettiler. Kendilerini centilmence mücadelelerinden dolayı bir kez daha kutluyor ve ligimize renk kattıkları için alkışlarımızı gönderiyoruz.

Lotto Şirketler Futsal Ligi 25 Kasım Pazar günü oynanacak A ve B grubu maçlarıyla devam edecek. Bu maçlar sonrasında ikinci tura yükselen tüm takımlar belirlenmiş olacak.