Sandoz - 2 Ölüm Grubundan Lider Çıktı

Sandoz - 2 Ölüm Grubundan Lider Çıktı
15.10.2018

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi E Grubu müthiş maçlara sahne oldu. QNB Finansbank, Şişecam, Sandoz - 2 ve Aksigorta - 2 takımlarının yer aldığı grubu eş puanlı üç takım arasından Sandoz - 2 lider olarak tamamladı. Şişecam grupta ikinci olurken QNB Finansbank üçüncü olarak bir üst tura yükseldi.

14 Ekim Pazar günü oynanan E Grubu maçları izleyenlere büyük keyif verdi. Denk takımların yer aldığı grupta liderlik için takımlar ellerinden gelen herşeyi yaptılar.

Grupta birinci maçlarda QNB Finansbank ve Aksigorta - 2 ile karşılaşırken, Şişecam ile Sandoz - 2 takımları kozlarını paylaştılar. İlk maçlar sonunda QNB Finansbank (22-11) ve Sandoz - 2 (14-11) takımları galibiyetle sahadan ayrılmayı bildiler.

Bir sonraki maçlara geçildiğinde birinci potada QNB Finansbank, Sandoz - 2 karşısında sahadaydı. İki takımında son saniyeye kadar full konsantrasyon ile oynadığı maçı QNB Finansbank sadece iki sayı farkla 19-17 kazanarak 2'de 2 yaptı. Aynı dakikalarda ikinci potada ise kuvvetli rakibi Aksigorta - 2 karşısında Şişecam ilk galibiyetini 12-6 ile almayı bildi.

Gruptaki son maçlara gelindiğinde heyecan doruktaydı. Pota 2'de Sandoz - 2, Aksigorta - 2 karşısında zorlansa da 19-13'lük skor ile sahadan galip ayrıldı ve gruptaki ikinci galibiyetini aldı. Pota 1'de ise kıran kırana geçen maç 16-13 Şişecam'ın galibiyetiyle sonuçlanınca üç takım beş puanla grubu tamamladı.

Üçlü averaja bakıldığında rakiplerini geride bırakmayı başaran Sandoz - 2, E Grubunu lider olarak tamamladı. Grupta ikinciliği Şişecam takımı elde ederken, ligin tecrübeli ekibi QNB Finansbank üçüncü olarak bir üst tura adını yazdırdı. Aksigorta - 2 takımı maçlar sonunda iyi oyunlarına rağmen aradığı galibiyeti bir türlü elde edemeyerek grupta dördüncü oldu.

Diğer Fotoğraflar