Sandoz-1 Tecrübesiyle Lider Olmayı Bildi

Sandoz-1 Tecrübesiyle Lider Olmayı Bildi
10.10.2016

I Grubu müsabakalarında tüm maçlarını kazanan Sandoz-1 grup birincisi olarak bir üst tura yükseldi. Grupta ikinci tura yükselen diğer ekipler ise üçlü averaj ile Allianz Worldwide Partners ve Anadolubank oldular.

3x3 Şirketler Basketbol Ligi I Grubu'nda Sandoz-1 ilk maçında ligin yeni ekiplerinden Systemair HSK ile karşılaştı. Sahadan 12-6 galip ayrılan Sandoz-1 ikinci maçında da Allianz Worldwide Partners'i 15-2 yenmeyi başardı. Gruptaki son maçında da Anadolubank karşısında sahadan 18-13 galip ayrılan Sandoz-1 birinci olarka bir ikinci tura adını yazdırdı. Tüm oyuncularının skora katkı sağladığı Sandoz-1'de ligin en tecrübeli oyuncularından Veli Yıldırım 14 sayı ile en skorer isim oldu.

Grupta bir üst tura çıkan diğer iki takımı üçlü averaj belirledi. Birbirlerini yenmeyi başaran Systemair HSK, Anadolubank ve Allianz Worldwide Partners birer galibiyetle grubu tamamladılar. Sandoz-1 ile oynadıkları maçların devre dışı bırakılmasından sonra yapılan sıralamada Allianz Worldwide Partners ikinci, Anadolubank ise grubu üçüncü olarak tamamladı. Systemair HSK iyi oyunlar sergilemesine rağmen sadece birkaç averajla turnuvaya grup aşamasında veda etti.