Rekorun Yeni Sahibi Hakan Algün

Rekorun Yeni Sahibi Hakan Algün
03.06.2011

Lotto Şirketler Futbol Ligi “En Uzun Süre Gol Yemeyen Kaleci” rekoru el değiştirdi. Mustafa Nevzat İlaç ın başarılı eldiveni yeni rekorun sahibi oldu.

"En Uzun Süre Gol Yemeyen Kaleci" rekoru 2011 sezonunda el değiştirdi. Daha önce 285 dakikayla Garanti Bankası'ndan Hakan Nalbantoğlu'na ait olan rekor Mustafa Nevzat İlaç kalecisi Hakan Algün tarafından kırıldı.

5-4 Genpa üstünlüğüyle sona eren ligin ilk maçında son gol 47. dakikada gelmişti. Hakan Algün bu maçının ardından çıktığı beş maçta da kalesini gole kapatmayı başardı. Anadolubank'la oynanan çeyrek final müsabakasının son saniyelerinde beraberlik golüne engel olamayan Algün toplamda "312 dakika" gol yemeyerek bu alanda ciddi bir süreyle rekoru kırmış oldu.

Lotto Şirketler Futbol Ligi'nde üçüncü sezonunu geçiren deneyimli kaleciye plaketi 3 Haziran Cuma günü Mustafa Nevat İlaç Üretim Tesisleri'nde takdim edildi. Plaketini teknik direktör Cevat Şişman'ın elinden alan Hakan Algün'e ayrıca Lotto tarafından şık bir omuz çantası hediye edildi. Algün'e hediyesini takım kaptanı Yalçın Akova verdi.

Ödülü aldıktan sonra duygularını dile getiren Hakan Algün;
"Bu başarıda takım arkadaşlarımın payı çok büyük. Zaman zaman vardiyadan çıkıp maça geliyor veya maç sonunda tekrar işe dönüyoruz. Çok büyük bir özveriyle hazırlandığımız ve içinde olmaktan keyif aldığımız Lotto Şirketler Futbol Ligi'ne çeyrek finalde veda ettiğimiz için çok üzgünüz. Ancak bir sonraki seneyi şimdiden iple çekiyoruz. Yoluna devam eden dört takıma başarılar diliyorum" dedi.

Bizlerde Lotto Şirketler Futbol Ligi olarak Hakan Algün'ü tebrik ediyoruz.