Ravago 0-3 Turkcell

Ravago 0-3 Turkcell
28.11.2016

Haftanın ikinci maçında kadınlar sahne aldı. Turkcell ligin yeni ekibi Ravago’yu set vermeden geçti. Turkcell’den Gözde performansıyla göz doldurdu. Ravago’da Sema mücadelesiyle alkışlandı.

Maça Ravago iyi başladı. Sema ve Aylin'le sayılar buldu. Esin'den gelen sayılarla Turkcell oyunda dengeyi kurdu. İlk teknik molaya Turkcell 8-5 önde girdi. İkinci teknik molada Ravago farkı bire düşürdü. Teknik mola sonrası farkı açan Turkcell 1-0 öne geçti.

İkinci sette son ana kadar çekişme yaşandı. Karşılıklı sayılar seyir zevkini arttırdı. Her iki teknik mola Ravago üstünlüğüyle geçildi. Farkı kapatan Turkcell 22. sayıda rakibini yakaladı. Bu andan sonra devreye tecrübe girdi. Daha az hata yapan Turkcell seti 25-23 kazanmasını bildi.

Maçtan kopmayan Ravago son sete de iyi başladı (5-2). Turkcell toparlandı ve 6 sayılık bir seri yakaladı (8-5). İkinci teknik molada üstünlük el değiştirdi. İki takımda sette kalmak için çok iyi mücadele etti. Gözde ortadan hücumlarla bloğu geçerek takımına sayıları kazandırmaya devam etti. Turkcell seti 25-22 maçı da 3-0 kazandı.

 

Diğer Fotoğraflar