Rakibe Saygı Kendine Saygıdır !

Rakibe Saygı Kendine Saygıdır !
14.12.2011

Sporda kurallara uymanın ötesinde dürüst davranış tarzını simgeleyen fair-play terimi aslında öncelikle rakibe saygıyı içerir.

Lotto Şirketler Futsal Ligi, Fair-Play'in tüm gerekliliklerini yerine getiren, sadece kazanırken değil kaybederken de rakibe saygı duyan, farklı renklerin oyunu güzelleştirdiğine inanan oyuncu ve takımlarla değer kazanıyor.  

İki sezondur Lotto Şirketler Futsal Ligi'nde yer alan HDI Sigorta oynadığı tüm maçlarda karşılaşmanın skoru ne olursa olsun Fair-Play davranışının en iyi modelini sergiledi. Oyuncusundan yöneticisine ve seyircisine kadar tam bir centilmenlik örneği koymayı başaran HDI Sigorta sadece kazanırken değil kaybederken de sporun etik değerlerini ön planda tutarak farklı renklerin mücadele ettiği bu önemli ligde tüm katılımcıların takdirini kazandı.  

Kalitenin sadece atılan çalımlar, kaliteli paslaşmalar, filelerle buluşan gollerden oluşmadığını, oyunu değerli kılanın etik davranış olduğunu gösteren tüm katılımcılarımıza özellikle ülkemizin ihtiyacı olan spor kültürünün oluşmasına göstermiş oldukları katkı için alkışlarımızı gönderiyoruz.

" Rakibe saygı kendine saygıdır ! "