QNB Finansbank Tecrübesiyle...

QNB Finansbank Tecrübesiyle...
22.10.2018

A Grubu mücadelesinde QNB Finansbank ile AVS takımları 3 puan için sahadaydı. 2-1’lik galibiyet QNB Finansbank’a 3 puanı getirdi.

A Grubundaki karşılaşmada taraflar mutlak galibiyet için sahaya çıktılar. AVS takımının grupta devam niteliği taşıyan son derece önemli maçta; QNB Finansbank'da üst sıralarda kalabilmek adına galibiyete ihtiyacı vardı. Müsabakada her iki takım ilk bölümlerde kaleye uzaktan attıkları şutlarla gol aradılar. Dakikalar 18'i gösterdiğinde QNB Finansbank aradığı golü Murat Yılmaz ile buldu (1-0). 21. Dakikada AVS takımı bu gole cevabı Gökhan Karakoç ile oldu (1-1). İlk yarıda artık son anlar oynanırken bu kez organize gelişen QNB Finansbank atağında Kemal Emir Özay topu rakip ağlara göndererek skoru 2-1'e getirdi.

İkinci yarıda takımların ortaya koyduğu mücadele izleyenler tarafınından alkışlandı. Direkten dönen toplar, kalecilerin performansları oyunun ikinci yarısında gole izin vermedi.

Bu zevkli karşılaşma QNB Finansbank takımının 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlanırken, AVS grupta ilk üç sırada yer alıp gruptan çıkma şansını yitirmiş oldu.


Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Normal Süre: 2 - 1
    30' Giren Oyuncu Emre Aksu
    30' Çıkan Oyuncu Ömer Faruk Özburun
    26' Giren Oyuncu Sezer Sami Akçayır
    26' Çıkan Oyuncu Fırat Güler
Cem Pehlivan Giren Oyuncu 26'    
Mahsun Türk Çıkan Oyuncu 26'    
İlk Yarı Sonucu: 2 - 1
Kemal Emir Özay Gol 24'    
    20' Gol Gökhan Karakoç
    19' Giren Oyuncu Deniz İmal
    19' Çıkan Oyuncu Hüseyin Ertuğrul Akdemir
Murat Yılmaz Gol 18'    

Diğer Fotoğraflar