QNB Finansbank Tecrübesi

QNB Finansbank Tecrübesi
09.10.2017

Hardline 3x3 Şirketler Basketbol Ligi’nde QNB Finansbank F grubunu lider tamamladı. Mavi grupta ikinciliği elde ederken, Fujifilm grupta bir üst tura çıkan son takım oldu.

7 Ekim'de oynanan F Grubu maçları sonunda ligin tüm sezonlarında yer alan QNB Finansbank ikili averajla lider olmayı başardı. İlk maçında Medtronic - 1 takımına 15-12 mağlup olan QNB Finansbank tecrübesiyle çabuk toparlanmasını bildi. İkinci maçında Fujifilm'i 29-9'la geçen Finansçı son maçında Mavi'yi 18-16 yenerek ikili averaj avantajını elde etmiş oldu. Ligin en tecrübeli isimlerinden Tolga Erdem QNB Finansbank adına rakip potalara gruplarda tam 20 sayı bıraktı.

Grupta ilk maçında Fujifilm'i 14-5 ile geçen Mavi, ikinci maçını da Medtronic - 1 karşısında 12-9 önde tamamladı. Grupta sadece bir mağlubiyet alan Mavi, QNB Finansbank ile eş puanda grubu ikinci tamamladı. Mavi'de Yavuz Akaydın takımı adına gruplarda bulduğu 33 sayı ile yıldızlaştı.

İlk iki maçını kaybetmesine rağmen konsantrasyonunu kaybetmeyen Fujifilm grubun son maçında Medtronic - 1 ile karşı karşıya geldi. İki takımın da gruptan çıkmak için galibiyete ihtiyacı olan maçı Fujifilm 12-6 kazanmasını bildi. Yakut Şafak Cenik bu maçta tam 11 sayı attı ve takımına galibiyeti getiren isim oldu.

İlk maçında QNB Finansbank'ı 15-12 yenen Medtronic - 1 turnuvaya harika bir başlangıç yaptı. Ancak ikinci ve üçüncü maçlarında sahadan mağlup ayrılan Medtronic - 1 ikili averaj kuralı ile Fujifilm'in gerisinde kalarak grubu dördüncü olarak tamamladı.

Diğer Fotoğraflar