PwC Son Dakikalarda Güldü

PwC Son Dakikalarda Güldü
31.03.2014

Bu sene daha güçlü bir takım görüntüsü çizen PwC ile ilk iki maçta yenilmesine karşın bölüm bölüm iyi oyunlar sergileyen Vodafone karşı karşıya geldiler. Mücadelesi çok pozisyonu az maç golsüz bitmeye aday görünüyordu. Son dakikalarda gelişen PwC atağında Vodafone defansı topu uzaklaştırmaya çalışırken topu şanssız bir vuruşla kendi ağlarına yolladı ve maç bu golle sona erdi. Son hafta PwC liderlik için Arçelik karşısına çıkacak. Vodafone un ise son şansı Borsa İstanbul maçı.

Maçtan Dakikalar

6' (Vodafone) Orta alandan gelen topla kaleyi sağ çaprazdan gören bir pozisyonda buluşan Gökmen Ellidokuzoğlu'nun attığı güzel şut auta çıktı.
9' (PwC) Sağ kanattan rakiplerini birer birer geçen Deniz Alkan topu Eren Önder ile buluşturdu. Volkan'la karşı karşıya kalan Eren'in vuruşu direkte patladı.
22' (PwC) Rakip defanstan seken topla ceza sahası önünde buluşan Soner Kaya sert vurdu top az farkla auta çıktı.
23' (PwC) Yaklaşık 25 metre mesafeden Aziz Aykırı'nın kullandığı serbet vuruşta top az farkla auta gitti.
30' (PwC) Sol kanatta kazınılan serbest atışta Aziz Aykırı ceza alanı içine ortaladı, Eren Önder kafayı vurdu top auta çıktı.
35' (PwC) Kaleyi sol çaprazdan gören pozisyonda Hakan Akçagöz topla buluşur buluşmaz sert vurdu. Kaleci Volkan Akan usta bir refleksle gole izin vermedi.
39' (PwC) Ceza alanı sol köşe noktasında kazınılan endirekt serbest vuruşu Aziz Aykırı kullandı. Aziz'in attığı sert şutu kaleci Volkan Akan kornere çeldi.
60' (PwC) Ceza sahası içine gelen topu defansta yer alan Yiğitcan Coşar kornere göndermek istedi, Yiğitcan'ın yaptığı vuruş kendi ağlarına gitti (0-1).

Maçın Yıldızları: Numan Kişmir (Vodafone) | Hakan Akçagöz (PwC)



Vodafone
0-1
PwC
29 Mart 2014 Cumartesi
1.D:
Dk:60
   
5' 

Aziz Aykırı
27'

Aşkın Bingöl



31'
Serdar Ocak-Sezer Tetiker
Ali Şahin
33'


Enes Battal-Ahmet Kılıç

34'
Gökmen Ellidokuzoğlu-Yiğitcan Coşar
40'



43'
Soner Kaya-Özmen Kaya
Cem Değerli-Ekrem Hacıahmetoğlu
47'


55'
Hakan Akçagöz
55'
Burak Demircan-Caner Özsoy
Zafer Çebi
56'


Ahmet Kılıç

60'



60'
Murat Eker (KK)
'