PwC İyi Başladı

PwC İyi Başladı
11.03.2014

Lotto Şirketler Futbol Ligi nin istikrarlı ekiplerinden PwC ve bu sene ligle tanışan Borsa İstanbul grubun ilk maçında karşı karşıya geldiler. PwC Burak la öne geçti. Borsacılar önce beraberlik ardından üç puanı kovalamak için rakip kalede gol aradı. PwC ise önce kalesini gole kapamak ve ikinci golü bularak rahatlamak peşindeydi. Son 10 dakikaya girildiğinde Burak tekrar çıktı sahneye ve skoru 2-0 a taşıdı. Ardından Hakan maçın skorunu belli eden golü kaydetti. Hakemin son düdüğüyle 3 puan PwC ın hanesine yazıldı. PwC geçen seneye oranla daha genç ve dinamik bir görüntü sergilerken Borsa İstanbul ilk maçında kollektif oyunuyla dikkat çekti.


Maçtan Dakikalar
5' (PwC) Maça PwC iyi başladı. Kısa pasla kullanılan frikikte Eren'in sert vuruşunda İsmail Hakkı başarılıydı.
9' (PwC) Deniz driplinglerle kaleye yaklaştı ve gollük bir şut çıkardı. İsmail Hakkı toğu güçlükle kornere çeldi.
15' (PwC) Maçın başından beri etkili bindirmeler yapan Aziz'in ortasında topun gelişine güzel bir vuruş yapan Burak takımını öne geçirdi (1-0).
25' (Borsa İstanbul) Gol sonrasında çabuk toparlanan Borsa İstanbul rakip kaleyi Civan Ali'yle yokladı. Sonuç yok.
34' (Borsa İstanbul) İkinci yarıda daha etkili bir Borsa İstanbul var sahada. Civan Ali'nin bu kez çok uzaktan attığı şut dışarıda.
47' (Borsa İstanbul) Ali Kemal soldan atağı geliştirdi ve Civan Ali'yi gördü. Civan Ali sağ ayağıyla şık bir plase gönderdi kaleye. Soner'in kurtarışı da en az vuruş kadar şıktı.
49' (Borsa İstanbul) Bu kez topu Civan Ali'yle buluşturan Burak'tı. Sahanın çalışkan isim Civan Ali'nin vuruşu az farkla auta çıktı.
50' (PwC) Gelişen hızlı atakta Deniz ortaladı Burak kendisinin ve takımının ikinci golünü rakip ağlara yine ustaca bir vuruşla gönderdi (2-0).
52' (PwC) Oyuna 40. dakikada dahil olan Hakan kalecinin önde olduğu gördü ve güzel bir vuruşla skoru 3-0'a taşıdı.
60' (Maç Sonu) Soğuk ve yağışlı havada oynanan müsabaka sonunda iki takım oyuncuları sportmenlik adına güzel görüntülerle sahayı kolkola terketti.        

Maçın Yıldızı: Burak Demircan (PwC)

PwC
3-0
Borsa İstanbul
8 Mart Cumartesi
1.D: 1-0
MS
4'
Adnan Hatipler
Burak Demircan
1-0
15'
Özmen Kaya - Serdar Ocak
30
30
Sadık Erdoğan - Rasim Tezel
Aşkın Bingöl - Hakan Akçagöz
40'
44'
Emre Tüzen - Uğur Batı
47'
Mehmet Evren - Alpay Burç
Burak Demircan
2-0
50'
Burak Demircan
'
Hakan Akçagöz
3-0
52'
Eren Önder - Sezer Tetiker
52'
Cem Öztürk
53'
Caner Özsoy
57'