Print Center’dan Skorer Başlangıç

Print Center’dan Skorer Başlangıç
08.10.2011

L Grubu sonuçları ve puan durumu

Son iki sezondur sakatlıklarla mücadele etmek zorunda kalan Print Center'ın başarılı oyuncusu Şamil Kazmaz süper bir geri dönüş yaptı. İlk maçında Grand Hyatt İstanbul karışında dokuzu üç sayılık isabetten olmak üzere 11 sayı bulan Şamil Kazmaz bu yıl takımına önemli katkı sağlayacak gibi görünüyor. Grand Hyatt İstanbul'un tüm sayılarını atan Murat Ömür Yeker 8 sayı ile maçı tamamladı. 31-8 kazanan Print Center sezona iyi başladı.

Bir maçta 23 sayı atarak bu alandaki en iyi üçüncü performansın sahibi olan Murat Pilatin'in eli yine çok sıcak. Oldukça zorlu geçen Anadolu Bilişim maçında 21 sayı atan Murat Pilatin kendi rekorunu kırmaya çok yaklaştı. Lig tarihinin en çok maç yapan 10. şirketi olan Anadolu Bilişim ise bir yıl ara verdiği turnuvaya iyi bir oyunla geri döndü. Ertan İbrahimoğlu'nun 12 sayılık katkısı maçın son anlara kadar kopmamasını sağladıysa da bitiş düdüğü ile gülen taraf Ernamaş oldu (31-26).

Anadolu Bilişim ikinci maçında Print Center karşısında galibiyet aradı. Print Center'dan Gürcan Cüceloğlu 18 sayı ile takımını galibiyete taşıdı. Anadolu Bilişim'de ise Ertan İbrahimoğlu'nun 8 sayılık oyununa Tolga Kılıççı da 7 sayılık bir katkı yaptı. Print Center bu sezonki ikinci maçından da sürenin bitmesini beklemeden galip ayrıldı (32-17).

L Grubu'nun dördüncü maçı da 30 sayı barajı aşılarak tamamlandı. Murat Pilatin 17, Kıvanç Ataç da 15 sayı ile maçı tamamladı ve Ernamaş, Grand Hyatt İstanbul'u 32-9 yendi.

Grubun son maçlarında herkes kendi kaderini belirledi. Print Center-Ernamaş maçında skorerlerin kapışması vardı. Print Center adına 20 sayı atan Gürcan Cüceloğlu maçın en skorer ismi oldu. Ernamaş'ta ise Murat Pilatin 14, Kıvanç Ataç 13 sayılık oyunları ile takımlarını maça ortak ettiler. Maç 33-29'luk Print Center üstünlüğü ile sona erdi ve Print Center playoff'ta avantajlı bir yer kaptı.

Esas kapışmanın yaşandığı Anadolu Bilişim-Grand Hyatt İstanbul maçında mücadele son saniyeye kadar devam etti. Grand Hyatt İstanbul adına 10 sayı bulan Furkan Askoviç'in çabası takımını galibiyete taşımaya yetmedi. Anadolu Bilişim'de Ertan İbrahimoviç 12 sayı ile maçın en skorer ismi oldu ve takımını galibiyete taşıdı. Son üçlük denemesinde sayı bulamayan Grand Hyatt İstanbul turnuvaya ilk günden veda etmek zorunda kaldı. 20-17 kazanan Anadolu Bilişim adını playoff'a yazdırdı.

     
A TAKIMI SKOR B TAKIMI
Print Center 31 : 8 Grand Hyatt İstanbul
Ernamaş 31 : 26 Anadolu Bilişim
         
Print Center 32 : 17 Anadolu Bilişim
Grand Hyatt İstanbul 9 : 32 Ernamaş
         
Print Center 33 : 29 Ernamaş
Anadolu Bilişim 20 : 17 Grand Hyatt İstanbul
         
               
L GRUBU O G M A Y P İ. Av
Print Center 3 3 0 96 54 6 -
Ernamaş 3 2 1 92 68 5 -
Anadolu Bilişim 3 1 2 63 80 4 -
Grand Hyatt İstanbul 3 0 3 34 83 3 -