Print Center Tecrübesini Yine Gösterdi

Print Center Tecrübesini Yine Gösterdi
03.10.2016

C Grubu müsabakalarında Print Center tüm maçlarını kazanarak bir üst tura yükseldi. Grupta bir üst tura yükselen diğer ekipler ise Wee Baby, FedEx ve Fibabanka takımları oldular.

1 Ekim tarihinde gerçekleşen grup müsabakarında 11. kez ligde yer alan Print Center grubu namağlup tamamladı. İlk maçında Wee Baby takımını 18-4 yenen Print Center ikinci maçında ise Borusan karşısında sahadan 23-18 galip ayrıldı. Fibabanka ve FedEx maçlarıda kazanan Print Center'da Ali Gökhan Karaç 33 sayı ile takımının en skorer ismi oldu.

Ligin yeni ekiplerinden Wee Baby ilk maçında Print Center'a kaybettikten sonra diğer tüm maçlarını kazanmasını bildi. İkinci maçta Borusan'ı 24-14'le geçen Wee Baby üçüncü maçını ise Fibabanka karşısında 16-10 kazandı. Son maçında FedEx'i 16-8'le geçen Wee Baby'de Oytun Özer (21) ve Bedii Can Yücaoğlu (17) takımın gruplardaki en skorer isimleri oldular.

FedEx aldığı iki galibiyetle grupta üçüncü olarak bir üst tura yükseldi. Çekişmeli geçen Borusan mücadelesinde sahadan 17-15 galip ayrılan FedEx ikinci galibiyetini Fibabanka'yı 14-6 yenerek aldı. FedEx takımında Baha Öz rakip potalara tam 34 sayı bırakmayı başardı.

Grup dördüncüsünün belirlendiği mücadele görülmeye değerdi. Fibabanka ile Borusan takımlarının karşılaştığı maçta gülen taraf 23-16 ile Fibabanka oldu. Fibabanka bu skorla en iyi dördüncüler arasına girdi ve bir üst tura yükseldi. Borusan ise şanssızlığını bir türlü kıramayarak turnuvaya erken veda eden takımlardan oldu.