Ömer Hayata Döndürdü...

Ömer Hayata Döndürdü...
13.11.2017

2. Turun en zorlu maçlarından birinde NN Hayat ve Emeklilik ile Odeabank takımları karşı karşıya geldi. 3-2’lil sonuç NN Hayat ve Emeklilik takımını çeyrek finale taşıdı.

Zorlu maçta ilk tehlikeli atak NN Hayat ve Emeklilik takımında kaptan Yıldırım'dan geldi, Yıldırım kaleciyle karşı karşıya pozisyondan yararlanamadı. 6. Dakikada NN Hayat ve Emeklilik atağında Çağlar kale içindeki Ömer'e pasını aktardı, Ömer'in vuruşunda top ağlara gitti (1-0). 17. Dakikadaki Odeabank atağında Hakan Bal kaleciyle karşı karşıya pozisyonda güzel vurdu kaleci Furkan başarılı oldu. 20. Dakikada NN Hayat Emeklilik takımının kazandığı serbest vuruşta Erinç Can sert ve güzel vurdu, top üst direkten oyun alanına döndü. 22. Dakikada organize gelişen Odeabank atağında Hakan Bal, Semih'ten aldığı topla verkaça girdi kale önünde topu ağlara gönderdi skorda dengeyi oluşturdu (1-1). 25. Dakikadaki NN Hayat Emeklilik atağında Furkan Gencer vurdu defansa çarpan top yön değiştirip filelerle buluştu (2-1). İlk yarı bu sonuçla tamalandı.

İkinci yarıda da ortaya konan mücadele izleyenlere keyif verdi. 31. Dakikada Odeabank takımının kullandığı köşe vuruşunda defanstan ileri çıkan Talat Arı kafayla topu ağlara gönderdi skorda yeniden denge oluştu (2-2). 36. Dakikada NN Hayat Emeklilik atağında defansın hatasından yararlanan Ömer Çito kalecinin tüm çabalarına rağmen topu ağlara göndermeyi başardı ve 3-2'lik sonuçla takımına çeyrek finali getirdi.


Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Kemal Vanlıgil Giren Oyuncu 50'    
Furkan Gencer Çıkan Oyuncu 50'    
    42' Giren Oyuncu Botan Çifci
    42' Çıkan Oyuncu Semih Sezgin
Ömer Çito Gol 36'    
Yıldırım Uyar Sarı Kart 35'    
    31' Gol Talat Arı
İlk Yarı Sonucu: 2 - 1
    25' Sarı Kart Talat Arı
Osman Kaya Kendi Kalesine Gol 25'    
    22' Gol Hakan Bal
Ömer Çito Gol 6'    

Diğer Fotoğraflar