Oğuz Uğurlu Sezonu

Oğuz Uğurlu Sezonu
08.03.2017

Lotto Şirketler Futbol Ligi’nin 2017 sezonunu, Türk hakemliğinde efendiliği ile gönüllerde taht kuran, görev süresi boyunca büyük hizmetler yapan ve yakalandığı amansız hastalık sonucu 2016 yılında aramızdan ayrılan saygıdeğer Oğuz Uğurlu hocamıza adıyoruz.

1966 yılında doğan Oğuz Uğurlu, uzun yıllar futbol hakemliği yaptı. Hakemliği bıraktıktan sonra İstanbul İl Hakem Kurulu Başkanlığı, TFFHGD İstanbul Şubesi Başkanlığı ve TFFHGD Genel Merkez Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu. Ulusal Gözlemci olarak da görev yapan Oğuz Uğurlu hocamız 11 Mayıs 2016 Çarşamba günü 50 güzel yılın ardından aramızdan ayrıldı.

Vizyoner kişiliği, çalışkanlığı ve güçlü iletişimi ile örnek bir spor adamıydı. Ekip çalışmasına inanan, adaletten asla vazgeçmeyen ve çevresindekilere özgüven aşılayan hizmetkar bir liderdi. O çok sevdi ve çok sevildi çünkü sevginin her zorluğun üstesinden gelebilecek bir anahtar olduğunu bilenlerdendi...

Görev yaptığı süre boyunca Lotto Şirketler Futbol Ligi'ne desteklerini esirgemeyen hocamızı saygıyla anıyor ve 2017 sezonunu O'na adıyoruz.

Diğer Fotoğraflar