Ödüller Sahiplerini Buldu

Ödüller Sahiplerini Buldu
19.12.2011

19 Kasım’da başlayan Lotto Şirketler Futsal Ligi’nde tam 56 karşılaşmayla izleyenlere 1 ay boyunca unutulmaz bir futsal ziyafeti yaşatan 20 seçkin şirketi bir kez daha kutluyoruz.

 

17 Aralık Cumartesi günü gerçekleşen dörtlü final müsabakalarının ardından ödül törenine geçildi. İlk olarak bireysel ödüller sahiplerini buldu.

 

Turnuvada Nacar Gol Kralı yarışında De-Ga Automotive'li Cem Keskin 18 gol ile gol kralı olurken, bu oyuncuyu hepsiburada.com'dan Mehmet Ünal 14 golle takip etti. Cem Keskin attığı birbirinden güzel gollerin ödülü olarak Nacar'dan şık bir saat kazandı.

Lotto Altın Eldiven ödülünün sahibi kalesinde 8 maçta sadece 1 gol gören Arkas Marport kalecisi Volkan Özgen oldu. Volkan final maçına kadar kalesinde bir gol dahi görmezken takımının şampiyonluğunda büyük pay sahibi oldu ve ödülünü Finansbank takımının başarılı kalecisi Onur Arda'dan aldı.

 

Sıra British English En Değerli Oyuncu ödülünün verilmesine gelmişti. Bu ödülün sahibi yine Arkas Marport takımından Beyhan Dağlı oldu. Beyhan British English tarafından İngilizce eğitimi ile ödüllendirildi.

 

Turnuvanın en centilmen ve fair takımı olan HDI Sigorta ise Allen Carr Fair-Play ödülünün sahibi oldu. Ödül ve hatıra plaketini HDI Sigorta adına başarılı kaptan Coşkun Altıntaş aldı.

Lotto Şirketler Futsal Ligi ödül töreninde üçüncü olarak platforma çıkan hepsiburada.com'lu oyuncular bronz madalyalarını British English Kurumsal Eğitim Danışmanı Alper Menekşe'den aldılar.

Turnuvanın en başarılı ikinci takımı olma başarısı gösteren Finansbank geçen yıl kazandığı Altın madalyaların yanına bu kez de gümüş madalyaları ekleyerek ne kadar başarılı ve istikrarlı bir takım olduğunu bir kez daha göstermiş oldu.

Artık gözler kupaya çevrilmişti 2011 sezonunu 9 maçta namağlup Şampiyon olarak tamamlayan Arkas Marport altın madalyalarını ve şampiyonluk kupasını S.O.S International Kurumlar Yetkilisi Bülent Ayan'dan aldı. Kupa Arkas kaptanı Seyhan Güler ve diğer oyuncuların ellerinde yükselirken Teknik Direktör Fuat Çelik de tüm oyuncuları tarafından kutlandı.