Ödül Töreninde Yorgunluklar Unutuldu

Ödül Töreninde Yorgunluklar Unutuldu
13.06.2011

Lotto Şirketler Futbol Ligi final müsabakasının ardından ödül töreni yapıldı. Şampiyon takım kupasını T.S.Y.D Genel Sekreteri ve usta gazeteci Ahmet Çakır ın elinden aldı.



Lotto Şirketler Futbol Ligi ödül töreninde görev alan hakemlerimize hatıra plaketi verildi. Ayrıca ülkemizi uluslararası arenada başarıyla temsil eden FIFA kokartlı hakemimiz Hüseyin Göçek'e günün anısına bir plaket ve turnuvanın ana sponsoru Lotto tarafından bir krampon hediye edildi. Yine Lotto Pazarlama ve İletişim Sorumlusu Gökhan Soğancılar tarafından Ertem Şener ve Ahmet Çakır'a birer plaket takdim edildi. Şirketler Ligi'nin en önemli ödüllerinden biri olan G4S Fair Play kupasını Eurobank Tekfen takımı aldı.

Teşekkür plaketlerinin ardından yüzlerce oyuncu arasından "Sportstv Altın Karması"na seçilen başarılı sporcular plaketlerini aldılar ve hatıra fotoğrafında bir araya geldiler.

Turnuvanın "En"leri ise şu oyunculardan oluştu;
S.O.S En İyi Kaleci                : Levent Tunç (Arçelik)
Allen Carr En İyi Defans        : Efkan Bektaş (Genpa)
Lig Radyo En İyi Orta Saha   : Eser Sürek (Anadolubank)
Lotto En İyi Forvet                 : Emre Beyaz (Borusan Otomotiv) 
British English Gol Kralı        : Ömer Kılıç - 15 Gol (Genpa)


Altın Karma: Levent Tunç (Arçelik), Efkan Bektaş (Genpa), Serkan Aydın (PwC), Selim Ünver (Türkiye Finans), Eser Sürek (Anadolubank), Doğukan Aslan (Allianz), Akın Aksak (Zurich Sigorta), Erhan Tutal (Vodafone), Ferit Akova (Mustafa Nevzat İlaç), Emre Beyaz (Borusan Otomotiv), Ömer Kılıç (Genpa)

İlk Dört Takım Sahnede
Bireysel ödüllerden sonra takımlar tek tek anaons ödildi. Borusan Otomotiv alkışları kabul ederken müzesine dördüncülük plaketini götürdü. Ardından bronz madalya için Genpa, gümüş madalya için Anadolubank sahneye çıktı ve takımlara madalyalarını Ahmet Çakır takdim etti. Sıra 2011 sezonunun en büyüğü olmayı başaran Arçelik'e geldi. Madalyaların ardından kupayı Ahmet Çakır'ın elinden alan oyuncuların sevinci görülmeye değerdi.

Turnuva son çekilen hatıra pozuyla sona erdi. Lotto Şirketler Futbol Ligi'ne destek olan sponsorlarımıza ve tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz.

Foto galeri için tıklayınız...