Ödül Töreni

Ödül Töreni
17.10.2010

Lotto Şirketler Futsal Ligi nde dereceye giren takımlar ve başarılı sporcular ödüllendirildi.

Üçüncülük karşılaşmasını kaybetseler de turnuvadaki tüm maçlarında göze hoş gelen bir futbol oynayan, centilmence mücadele eden ve taraftarlarıyla tribünleri renklendiren Sensormatic, rakip takımlar ve izleyenler tarafından uzun süre alkışlandı.

Turnuvanın en genç ve en tempolu futbol oynayan takımlarından hepsiburada.com üçüncü olarak bronz madalyalarını alırken mutlulukları görülmeye değerdi.  Tüm ekipler arasında bench'de yer alan tek bayan yönetici Eser Erkan, takımına verdiği enerji ve motivasyon ile üçüncülükte büyük bir pay sahibi oldu.

Lotto Şirketler Futsal Ligi'nin başından beri birçok başarılı maça imza atan ve sekiz maçta sadece bir kez mağlup olarak taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Arçelik, ikinci olup gümüş madalyanın sahibi oldu.

Dokuz maçlık serüvende, kaybettiği maçlarda bile sistemini koruyarak, takım olmanın tüm gerekliliklerini yerine getiren ve emeklerinin karşılığını şampiyon olarak alan Finansbank, ilk Lotto ŞirketlerFutsalLigi kupasını ve altın madalyalarını Lotto Pazarlama İletişim Yönetmeni Suna Kayhan'ın elinden aldı. Ellerde yükselen şampiyonluk kupası, akıtılan terlerin karşılığı olurken, oyuncuların görülmeye değer mutluluğu ve coşkusu uzun süre devam etti.

Lotto En Değerli Oyuncu Ödülü        

Turnuva boyunca takımına katkısı, final maçında attığı iki gol ve gösterdiği müthiş performansla  "Lotto En Değerli Oyuncu" ödülünü almaya hak kazanan Finansbank'tan Ahmet Naci Dizman'a plaketini, yine Lotto Pazarlama İletişim Yönetmeni Suna Kayhan takdim etti. Ligin MVP'sine ayrıca İtalyan Spor Giyim Devi Lotto'dan bir ayakkabı armağan edildi.

Nacar Gol Kralı Ödülü

Attığı gollerle kalecilerin korkulu rüyası haline gelen Turkcell'den "İsmail Cem Kaba", 17 golle "Nacar Gol Kralı Ödülü"nün sahibi olurken, seçkin saat markası Nacar'dan  şık bir kol saati ile ödüllendirildi.

British English En İyi Kaleci Ödülü

Turnuvanın en iyi kalecisi seçilen Arçelik takımından Atakan Uğur, turnuva boyunca kalesinde sadece 11 gol görerek bu alanda ne kadar başarılı olduğunu herkese gösterdi. Bu başarısı ile "British English En İyi Kaleci Ödülü"nü kazanan tecrübeli eldivene, ingilizce eğitimi armağan edildi.

Allen Carr Fair Play Ödülü

Lotto ŞirketlerFutsalLigi'ne 2. Grup Etabı'nda veda etseler de Fair-Play'den ödün vermeden mücadele eden D-Smart'ın centilmen kaptanı "Barış Asan", sportmence davranışlarıyla "Allen Carr Fair Play Ödülü"nün sahibi olurken, sigarayı bırakma semineriyle ödüllendirildi.

Dereceye giren tüm takımları ve bireysel ödüllere hak kazanan başarılı oyuncuları kutluyoruz.

Ödül töreni fotoğrafları için tıklayınız.