Ödül Töreni

Ödül Töreni
15.05.2017

Lotto Şirketler Futbol Ligi Final maçının ardından ödül törenine geçildi. Garanti Bankası Kaptanları Bülent Yılmaz ve Eray Ertürk Şampiyonluk kupasını TRTSpor yorumcusu Alp Pehlivan ve eski milli futbolcu Mert Korkmaz’ın elinden aldı.

Ödül Töreni bu sene desteklerini bizden esirgemeyen İl Hakem Kurulu Başkanı Aydın Kankaş ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Fikret Sivri'nin kristal plaketlerini alması ile başladı. Sonrasında bu yıl Süper Lig'de yirmiki, Birinci Lig'de üç maça çıkan ve Lotto Şirketler Futbol Ligi final müsabakasını yöneten Fırat Aydınus'a, Lotto Ürün Direktörü Suna Kayhan tarafından günün anısına bir plaket verildi. Ardından Lotto Şirketler Futbol Ligi'nin en centilmen oyuncusu Hikmet Uzun'a (Çağdaş Faktoring) İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Vekili Fikret Sivri tarafından Fair Play Özel Ödülü takdim edildi. Şirketler Ligi'nin en önemli ödüllerinden biri olan "Fair Play" kupası PepsiCo'nun oldu. Kupayı PepsiCo takımına Fikret Sivri verdi.

Lotto Şirketler Futbol Ligi Altın Karma"sına seçilen başarılı futbolcular, Lotto En İyi Kaleci, Lotto En İyi Defans, Lotto En İyi Orta Saha, Lotto Asist Kralı, Lotto En İyi Forvet ve Lotto Gol Kralı ödülü sahipleri plaketlerini TRTSpor yorumcusu Alp Pehlivan ve Eski Milli futbolcu Mert Korkmaz'ın elinden aldılar ve hep birlikte bir hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Turnuvanın "En"leri ise şu oyunculardan oluştu;
 
Lotto En İyi Kaleci: Erdoğan Özcan (Garanti Bankası)
 
Lotto En İyi Defans: Mehmet Can Alkan (TEB)
 
Lotto En İyi Orta Saha: Eray Ertürk (Garanti Bankası)
 
Lotto Asist Kralı: Zafer Uysal (Turkcell) - Cevher Yılmaz (Garanti Bankası)
 
Lotto En İyi Forvet: Ömer Coşkun (TEB)
 
Lotto Gol Kralı: Burhan Karasu - 16 Gol (Turkcell)
 
Altın Karma: Metin Köprülü (QNB Finansbank), Erdi Çıkıkçı (DHL), Hakan Bal (Odeabank), Rıfat Şen (Türkiye İş Bankası), Mustafa Akkaya (Türkiye İş Bankası), Erdoğan Özcan (Garanti Bankası), Mehmet Can Alkan (TEB), Eray Ertürk (Garanti Bankası), Zafer Uysal (Turkcell), Cevher Yılmaz (Garanti Bankası), Ömer Coşkun (TEB), Burhan Karasu (Turkcell)
 
Turnuvayı dördüncülükle tamamlayan TEB takımına gönderilen alkışların ardından Turkcell ve Türkiye İş Bankası bronz ve gümüş madalyalarını TRTSpor yorumcusu Alp Pehlivan ve Eski Milli futbolcu Mert Korkmaz'ın elinden aldılar. Sıra sabırsızlıkla bekleyen şampiyon takıma geldi. Madalyalarını takan Yeşil Beyazlılar, şampiyonluk kupası Alp Pehlivan ve Mert Korkmaz tarafından Garanti Bankası kaptanı Eray Ertürk ve Bülent Yılmaz'a teslim edildi.
 
Ödül alan takım ve sporcuları kutluyoruz. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, sponsorlarımıza bizleri yalnız bırakmayan Lotto Ürün Direktörü Suna Kayhan ve Türk Sporu'nun değerli isimleri Alp Pehlivan, Mert Korkmaz ve Bilgehan Demir'e centilmenliği elden bırakmadan takımlarını destekleyen, turnuvaya renk katan tüm seyircilere teşekkür ediyoruz.
 
2018 sezonunda görüşmek dileğiyle...

Diğer Fotoğraflar