Ödül Töreni

Ödül Töreni
12.12.2016

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi 2016 sezonu ödül töreninde tüm başarılı oyunculara ve takımlara ödülleri takdim edildi.

Süper Maça Süper Lig Hakemi

Albaraka Türk ile Marport arasında oynanan final maçını TFF A Klasman Süperlig hakemlerimizden Murat Özcan yönetti. Son olarak Türkiye kupasında Akhisar-Bursaspor ve final maçından bir gün önce Adana Demirspor - Boluspor maçlarını yöneten Murat Özcan 11 Aralık Pazar günü Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nin final maçında da boy göstermiş oldu. Müsabaka sonunda hatıra plaketi takdim edilen Murat Özcan hocamıza bundan sonraki karşılaşmalarında başarılar diliyoruz.

Teknik Direktör Giray Bulak Değer Kattı...

Türk futbolunun yetiştirdiği en önemli teknik direktörlerden biri olan Giray Bulak Lotto Şirketler Halı Saha Ligi final gününe değer kattı. Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu mezunu akademisyen teknik adam final maçını değerlendirirken aynı zamanda dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti. Günün anısına hatıra plaketi Giray Bulak'a Lotto Şirketler Halı Saha Ligi koordinatörü tarafından takdim edildi.

Fair-Play Ödülü

En az şampiyonluk kadar değerli olan Fair-Play Ödülü sahibi GlaxoSmithKline oldu. "Kaybederken de kazanabileceğini" gösteren GlaxoSmithKline sporda fair olabilmenin en güzel örneğini ortaya koymuş oldu. Bu değerli ödül GlaxoSmithKline yöneticisi ve kaptanı Ersen Büyükdurmuş'a Albaraka Türk Genel Müdürü Melikşah Utku tarafından verildi. 

Altın Karma

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nde 2016 sezonunda gösterdikleri performansla Altın Kadro'da yer almayı başaran 7 Altın Adam belirlendi. Altın karma oyuncularına plaketlerini ve hediyelerini Marport İnsan Kaynakları Direktörü Mehmet Yücel Acar takdim etti. İşte Altın Karma; kalede Fatih Söğüt (Albaraka Türk), Levent Gündüz (Albaraka Türk), Sezer Ateş (Marport), Yusuf Onocak (Marport), Baret Çil (Decathlon), Tahsin Topaç (Schneider Electric) ve İsmail Küpeli - Gol Kralı 19 Gol (Albaraka Türk).

Takım Ödülleri

Bireysel ödüllerin ardından takım ödüllerinde önce Üçüncülük ödülü verildi. Bu yıl ilk kez ligde yer almalarına karşın çok başarılı bir sezon geçirerek bu ligde ne kadar iddialı olduklarını gösteren Decathlon Lotto Şirketler Halı Saha Ligi bronz madalyalarını ve plaketini almaya hak kazanan takım oldu.

Ardından Marport takımı sahneye davet edildi. Takım olmanın ne demek olduğunu oyuncusu, teknik adamı, yöneticisi ve izleyicisiyle her maç gösteren son iki yılın şampiyonu Marport takımına gümüş madalyaları ve plaketleri Türk futbolunun önemli teknik direktörlerinden Giray Bulak tarafından takdim edildi. Başarılı geçen sezonun final maçında yer alan Marport takımı oyuncularını bir kez daha kutluyoruz.

Şampiyon Albaraka Türk

İlk maçtan son maça kadar takım olabilmenin gereğini fazlasıyla ortaya koyan Albaraka Türk oyuncuları Lotto Şirketler Halı Saha Ligi 2016 sezonu şampiyonu olmayı başardı. Takım kaptanından, kalecisine, tüm oyuncularından, yöneticilerine ve seyircisine kadar; inanmışlığın sonucunu final maçında da ortaya koyarak şampiyonluğa uzanan Albaraka Türk'lü oyunculara altın madalyaları takdim edilmesinin ardından sıra ligin en önemli anına geldi. Teknik Direktör Giray Bulak'ın elinden aldıkları şampiyonluk kupası Albaraka Türk'lü oyuncuların elinde yükselirken tüm oyuncuların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nin 2016 sezonunda mücadele eden tüm takımlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, 'Kurumsal Profesyonelliğim Sportif Performansla Buluştuğu Şirketler Ligi'nin Büyülü Atmosferi'nde yeniden buluşmayı diliyoruz.


Final ve Ödül Töreni videoları için tıklayınız.

 

Diğer Fotoğraflar