Ödül Töreni

Ödül Töreni
14.06.2010

Final maçının ardından ödül törenine geçildi. Şampiyon kupasını Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge nin elinden aldı.

 

Önce bu yıl Süper Lig'de on, Birinci Lig'de dört ve Türkiye Kupası'nda bir maça çıkan ve Lotto Şirketler Futbol Ligi final müsabakasını yöneten Serkan Çınar'a, Lotto Pazarlama İletişim Yönetmeni Suna Kayhan tarafından günün anısına bir plaket takdim edildi. Ardından diğer teşekkür palketleri verildi. Şirketler Ligi'nin en önemli ödüllerinden biri olan G4S "Fair Play" kupası Ergo Sigorta'nın oldu. Kupayı takımı adına Selvet Sümbül teslim aldı.

Bireysel ödüller ise şu oyuncular kazandı;
S.O.S En İyi Kaleci                Hakan Nalbantoğlu (Garanti Bankası)
Allen Carr En İyi Defans        Yalçın Akova (Mustafa Nevzat İlaç)
Lig Radyo En İyi Orta Saha   Mustafa Tümöz (Turkcell)
Lotto En İyi Forvet                 Mehmet Faik Yavuz (Türkiye Finans)
British Life Gol Kralı              Ozan Öz (Garanti Bankası)

 

Bireysel ödüllerin verilmesinin ardından "Altın Karma"ya seçilen diğer başarılı oyuncular plaketlerini aldılar. 440 sporcu arasından altın karmaya seçilen oyuncular hatıra fotoğrafında bir araya geldi.
Altın karma şu şekilde oluştu;

Sırasıyla:Cengiz Yılmaz (Anadolubank), Şeref İşen (Genpa), Osman Demir (Sandoz),
Ozan Öz (Garanti Bankası), Yalçın Akova (Mustafa Nevzat İlaç), M.Faik Yavuz (Türkiye Finans), Oğuzhan Yıldırım (IKEA Türkiye), Mustafa Tümöz (Turkcell), Hakan Nalbantoğlu (Garanti Bankası), Yalçın Şenlik (Allianz)

* Arçelik'ten Emrah Gengönül katılamamıştır.


Şampiyon Kupasını Aldı

Madalyalar öncesinde Bayrampaşa Belediye Başkanı Hüseyin Bürge'ye katkılarından dolayı Suna Kayhan tarafından bir plaket takdim edildi. Turnuvayı dördüncülükle tamamlayan Mustafa Nevzat İlaç takımına gönderilen alkışların ardından Türkiye Finans ve Turkcell üçüncülük ve gümüş madalyalarını Hüseyin Bürge'nin elinden aldılar. Sıra sabırsızlıkla bekleyen şampiyon takıma geldi. Malyalarını takan Yoncalar'a, şampiyonluk kupasını Hüseyin Bürge takdim etti.

*Foto galeri için tıklayınız...

 

Lotto Şirketler Futbol Ligi'ne destek olan tüm sponsorlarımıza ve kişilere teşekkür ederiz.
2011 sezonunda görüşmek üzere…