Ödül Töreni Levent Topsakal’la Onurlandı

Ödül Töreni Levent Topsakal’la Onurlandı
06.01.2010

Best FM Şirketler 3x3 Basketbol Ligi muhteşem bir finalin ardından Nobel İlaç ın şampiyonluğu ile sona erdi. Ödül töreni Türk basketbolunun yetiştirdiği en önemli yıldızlardan biri olan Levent Topsakal ın katılımıyla renklendi.

Ödül töreninde ilk olarak turnuvada çok iyi bir performansla takımının final oynamasında büyük pay sahibi olan ve Levent Topsakal'ın özel seçimi ile S.O.S International En İyi Oyun Kurucu seçilen Global Bilgi'den Serdar Sayhan' ödülünü S.O.S International yetkilisi Kerem Resuli'den aldı.

Bu yıl çok formda bir sezon geçiren ve pota altında her takıma büyük sıkıntı yaratan, takımının en skorer oyuncusu olan DHL'in devi Cem Hüseyin Gönden'e Grup 4 En İyi Pivot Ödülü'nü Grup 4 yetkilisi Yunus Sarıgül verdi.

2006 yılında Nobel İlaç şampiyon olduğunda en değerli oyuncu seçilen Nülker Müslümoğlu bu yıl özellikle konferans çeyrek finallerinden itibaren çok başarılı bir performans ortaya koydu. Son olarak da final maçında takımının attığı 18 sayıyı tek başına atan Nülker Müslümoğlu Hardline En İyi Forvet Ödülü'nü Hardline Yöneticisi Serhat Keçeci'den aldı.

İşe alımlarda ilk koşulu sigara içmemek olan, sigarayı bırakan çalışanlarını ise Kıbrıs'a tatile yollayan ve turnuvaya katıldığı ilk yılda büyük renk katan Aktif Grup'tan Ali Dilbaz'a Türk sporunda yepyeni bir sayfa açmak için çalışan Dumansız Spor Hareketi'nin Dumansız Spor Özel Ödülü'nü Allen Carr Yetkilisi Ebru Kurban takdim etti.

Bu yıl çok başarılı bir sezon geçiren ve Nobel İlaç'ın şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Veli Yıldırım İş Dünyasının Best Basketbolcusu seçildi. Veli Yıldırım'a ödülünü Best FM Halkla İlişkiler Müdürü Pemra Oğuz verdi.

İş Dünyasının Best Basketbolcusu Veli Yıldırım bir ödül de British Life'tan kazandı. 78 sayı atarak British Life Sayı Kralı olan Veli Yıldırım'a ödülünü Türkiye-İrlanda yıldız milli maçında 78 sayı atarak milli formayla bir maçta en çok sayı atan oyuncu unvanını elinde bulunduran Levent Topsakal takdim etti.

Best FM Şirketler 3x3 Basketbol Ligi'nde katıldığı ilk yıl 4. olma başarısı gösteren Aktif Grup sporcuları hediyelerini Levent Topsakal'dan aldılar. Podyuma çıkan ikinci takım DHL bronz, Global Bilgi gümüş madalyalarını yine Topsakal'ın elinden aldılar.

Podyuma son davet edilen Nobel İlaç'a madalyalarını veren Levent Topsakal kaptan Nülker Müslümoğlu'na şampiyonluk kupasını teslim etti.

Ödül töreninin ardından fotoğraf çekimleri Best FM Şirketler 3x3 Basketbol Ligi'09 heyecanı sona erdi. 2010 sonbaharında düzenlenecek 7. Şirketler 3x3 Basketbol Ligi kayıtları 1 Temmuz 2010'da başlayacak.

Ödül töreni foto galerisi için lütfen
tıklayınız...