Ödül Töreni 2021

Ödül Töreni 2021
03.01.2022

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi 2021 sezonu ödül töreninde tüm başarılı oyunculara ve takımlara ödülleri takdim edildi.

Fair-Play Ödülü

En az şampiyonluk kadar değerli olan Fair-Play Ödülü'nün sahibi FANUC oldu. "Kaybederken de kazanabileceğini" gösteren FANUC, sporda fair olabilmenin en güzel örneğini ortaya koymuş oldu. Bu değerli ödül FANUC takımı kaptanı Murat Bakırtaş ve diğer FANUC'lu oyunculara takdim edildi. Bireysel dalda Fair-Play ödülü sahibi de Lukoil takımı kaptanı Kırıll Grigorian'ın oldu. Kırıll Grigorian tüm sezon başarılı performansının yanında centilmen kişiliğiyle öne çıkan örnek bir kaptan oldu.

Karşılaşmada başarılı bir performans sergileyen müsabakanın hakemi Atakan Kozik'e teşekkür ve hatıra plaketi Yapı Kredi Bankası yöneticisi Harun Sucuoğlu tarafından taktim edildi. Hocamıza bundan sonraki maçlarında ve hakemlik hayatında başarılar dileriz.

Altın Karma

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nde 2021 sezonunda gösterdikleri performansla Altın Kadro'da yer almayı başaran 7 "Altın Adam" belirlendi. Altın karma oyuncularına plaketlerini yine Harun Sucuoğlu takdim etti. İşte Altın Karma: kalede Cihan Kıran (Yapı Kredi Bankası GM), Tuncay Küçükakkaya (Yapı Kredi Bankası GM), Serdar Gülmez (Birgi Mefar), Oğuzhan İşçilik (Birgi Mefar), İskender Kalkan (Yapı Kredi Bankası BÜ), Emre Cebir (Yapı Kredi Bankası GM) ve En iyi forvet oyuncusu İsmail Küpeli (Albaraka Türk).

Gol Krallığı Ödülü

Şampiyonluk mücadelesinin yanı sıra ayrı bir heyecan da gol krallığı yarışında yaşandı. Son haftalarda rakipleriyle arayı açan ve birbirinden güzel gollerle sezon sonunda tam 30 golle kral olan İsmail Küpeli gol krallığı ödülünün sahibi oldu.

Takım Ödülleri

Bireysel ödüllerin ardından takım ödüllerinde, önce dördüncülük plaketi Birgi Mefar'ın değerli yöneticisi Çağatay Güven tarafından Yapı Kredi Bankası BÜ takımı oyuncularına verildi. Üçüncülük plaketi ve bronz madalyalar ise son beş yılda çok başarılı sezonlar geçirerek bu ligde ne kadar iddialı olduklarını gösteren Albaraka Türk takımı oyuncularına Yapı Kredi Bankası yöneticisi Taner Akbaş tarafından takdim edildi.

Ardından Birgi Mefar takımı sahneye davet edildi. Takım olmanın ne demek olduğunu oyuncusu, teknik adamı, yöneticisi ve seyircisiyle her maç gösteren Birgi Mefar takımına gümüş madalyaları ve plaketleri yine Yapı Kredi Bankası yöneticisi Taner Akbaş tarafından takdim edildi. Başarılı geçen sezonun final maçında yer alan Birgi Mefar takımı oyuncularını bir kez daha kutluyoruz.

Şampiyon Yapı Kredi Bankası GM...

İlk maçtan son maça kadar takım olabilmenin gereğini fazlasıyla ortaya koyan Yapı Kredi Bankası GM oyuncuları Lotto Şirketler Halı Saha Ligi 2021 Sezonu şampiyonu olmayı başardı. Takım kaptanından, kalecisine, tüm oyuncularından, yöneticilerine ve seyircisine kadar; inanmışlığın sonucunu final maçında da ortaya koyarak şampiyonluğa uzanan Yapı Kredi Bankası GM oyuncularına altın madalyaları takdim edilmesinin ardından sıra ligin en önemli anına geldi. Birgi Mefar yöneticisi Çağatay Güven'in elinden aldıkları şampiyonluk kupası Yapı Kredi Bankası GM takımı oyuncuların elinde yükselirken tüm oyuncuların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nin 2021 sezonunda mücadele eden tüm takımlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, yeni sezonda yeniden buluşmayı diliyoruz.

Diğer Fotoğraflar