Ödül Töreni 2019

Ödül Töreni 2019
16.12.2019

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi 2019 sezonu ödül töreninde tüm başarılı oyunculara ve takımlara ödülleri takdim edildi.

Fair-Play Ödülü

En az şampiyonluk kadar değerli olan Fair-Play Ödülü'nün sahibi Logo Yazılım oldu. "Kaybederken de kazanabileceğini" gösteren Logo Yazılım, sporda fair olabilmenin en güzel örneğini ortaya koymuş oldu. Bu değerli ödül Logo Yazılım takımı kaptanı Mehmet Can Kayalı ve diğer Logo Yazılım'lı oyunculara Birgi Mefar İK Grup Direktörü Özlem Arslan tarafından takdim edildi. Bireysel dalda Fair-Play ödülü sahibi de Henkel takımı kaptanı Oğuz Binkanat'ın oldu. Oğuz Binkanat tüm sezon başarılı performansının yanında centilmen kişiliğiyle öne çıkan örnek bir kaptan oldu.

Karşılaşmada başarılı bir performans sergileyen müsabakanın hakemi Oğuzhan Gökçen'e teşekkür ve hatıra plaketi Albaraka Türk yöneticisi Ahmet Güzel tarafından taktim edildi. Hocamıza bundan sonraki maçlarında ve hakemlik hayatında başarılar dileriz.

Altın Karma

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nde 2019 sezonunda gösterdikleri performansla Altın Kadro'da yer almayı başaran 7 "Altın Adam" belirlendi. Altın karma oyuncularına plaketlerini ve hediyelerini Birgi Mefar Operasyon Grup Direktörü Halit Gündüz takdim etti. İşte Altın Karma: kalede Oğuzhan Alkan (Pegasus), Serbay Topal (Pegasus), Levent Yağcıoğlu (Birgi Mefar), Emrah Kaynar (Burgan Bank), Ali Şengül (Pegasus), Oğuzhan İşçilik (Birgi Mefar) ve Erdi Ayaz (Albaraka Türk).

Turna.com Gol Krallığı Ödülü

Şampiyonluk mücadelesinin yanı sıra ayrı bir heyecan da Turna.com gol krallığı yarışında yaşandı. Son haftalarda rakipleriyle arayı açan ve sezon sonunda 25 golle gol kralı olan Erdi Ayaz Turna.com'dan 300 TL değerinde uçuş ödülünün sahibi oldu.

Takım Ödülleri

Bireysel ödüllerin ardından takım ödüllerinde, önce dördüncülük plaketi Albaraka Türk'ün değerli yöneticisi Ahmet Güzel tarafından Burgan Bank takımı oyuncularına verildi. Üçüncülük plaketi ve bronz madalyalar ise son dört yılda çok başarılı sezonlar geçirerek bu ligde ne kadar iddialı olduklarını gösteren Albaraka Türk takımı oyuncularına Burgan Bank yöneticisi Cemil Yıldız tarafından takdim edildi.

Ardından Birgi Mefar takımı sahneye davet edildi. Takım olmanın ne demek olduğunu oyuncusu, teknik adamı, yöneticisi ve seyircisiyle her maç gösteren Birgi Mefar takımına gümüş madalyaları ve plaketleri Pegasus Ceo'su Mehmet Tevfik Nane tarafından takdim edildi. Başarılı geçen sezonun final maçında yer alan Birgi Mefar takımı oyuncularını bir kez daha kutluyoruz.

Şampiyon Pegasus...

İlk maçtan son maça kadar takım olabilmenin gereğini fazlasıyla ortaya koyan Pegasus oyuncuları Lotto Şirketler Halı Saha Ligi 2019 Sezonu şampiyonu olmayı başardı. Takım kaptanından, kalecisine, tüm oyuncularından, yöneticilerine ve seyircisine kadar; inanmışlığın sonucunu final maçında da ortaya koyarak şampiyonluğa uzanan Pegasus oyuncularına altın madalyaları takdim edilmesinin ardından sıra ligin en önemli anına geldi. Pegasus Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı'nın elinden aldıkları şampiyonluk kupası Pegasus takımı oyuncuların elinde yükselirken tüm oyuncuların mutlulukları gözlerinden okunuyordu.

Lotto Şirketler Halı Saha Ligi'nin 2019 sezonunda mücadele eden tüm takımlarımıza teşekkürlerimizi sunuyor, 2020 yılında yeniden buluşmayı diliyoruz.

 

Diğer Fotoğraflar