NN’de Hayat Var...

NN’de Hayat Var...
20.11.2017

Çeyrek final eşleşmelerinde Eltesan Mobil ile NN Hayat ve Emeklilik takımları karşı karşıya geldi. 5-0’lık sonuçla yarı finale uzanan takım NN Hayat ve Emeklilik oldu.

Çeyrek finalin ilk maçında ligin iki flash ekibi karşı karşıya geldi. Maçın ilk bölümleri daha çok orta alan mücadelesi şeklinde geçti. Bu bölümde geliştirilen ataklardan gol sesi çıkmadı. Karşılaşmada ilk gol NN Hayat ve Emeklilik takımından 11. Dakikada Yıldırım Uyar'dan geldi (0-1). Bu gol sonrasında Eltesan Mobil takımı rakip kalede beraberlik için ataklar geliştirse de aradığı golü bulamadı. İlk yarıda son dakika oynanırken bu kez Yıldıray Uyar farkı ikiye çıkaran golü kaydetti (0-2). İlk yarı bu sonuçla tamamlandı. 

İkinci yarıda rakip alanda daha fazla görünen ekip NN Hayat ve Emeklilik oldu. 32 ve 33. Dakikada NN Hayat ve Emeklilik takımınında goller peş peşe geldi. İlk golün sahibi Yıldırım attığı 2 golle durumu 4-0'a getirdi. 35. Dakikada Yıldıray maçta 5. golü atarak maçın skorunu tayin etti (0-5). Bu sonuçla NN Hayat ve Emeklilik yarı finale kalarak son dört takım arasına kalan takımlar arasında yer aldı.


Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
    35' Giren Oyuncu İbrahim Sivri
    35' Çıkan Oyuncu Erinç Can Çelik
    35' Gol Yıldıray Uyar
    33' Gol Yıldırım Uyar
    32' Gol Yıldırım Uyar
İlk Yarı Sonucu: 0 - 2
    25' Gol Yıldıray Uyar
    21' Sarı Kart Yıldıray Uyar
    11' Gol Yıldırım Uyar

Diğer Fotoğraflar