NESTLE® PURE LIFE®, Şirketler Basketbol Ligi Ürün Sponsoru

NESTLE® PURE LIFE®, Şirketler Basketbol Ligi Ürün Sponsoru
21.07.2011

Su içmenin ve hidrasyonun (yeterli sıvı alımının) önemine her fırsatta vurgu yapan Nestlé Pure Life, 2011 yılı Şirketler Basketbol Ligi’ne yardımcı sponsor olarak destek veriyor.

2002 yılında Türkiye pazarına giriş yapan ve dünyanın en hızlı büyüyen su markalarından biri olan Nestlé Pure Life,  40'ı aşkın ülkede tüketicileriyle buluşmaktadır.

Nestlé Pure Life ile Sağlıklı Hidrasyon:

Sağlıklı, mutlu ve güzel yaşamın olmazsa olmazıdır su… Su, aldığımız nefesten sonra hayattaki en temel ihtiyaçlarımızın başında gelir. Vücudumuzun ortalama yüzde 60'ı, beynimizin neredeyse yüzde 90'ı, kalbimizin yüzde 73'ü sudan oluşur. Gün içinde, nefes alırken bile vücudumuz sürekli su kaybeder. Vücudumuzun düzenli ve uyum içerisinde çalışabilmesi için bu su kaybının giderilmesi çok önemlidir.  Aksi takdirde, halsizlik, baş ağrısı, konsantrasyon bozukluğu görülebilir.  Bu yüzden, su içmek için susamayı beklememek gerekli, çünkü susamak çoktan vücudumuzdaki suyun bir kısmını kaybettiğimiz anlamına gelir.

Günde 8 bardak su, cildimizi güzelleştirir, daha esnek ve yumuşak hale getirir. Zihinsel ve fiziksel performansımızı artırmaya yardımcı olur.  Fiziksel aktivitelerden tam performans almak için mutlaka günde 8 bardak su içmek gerekmektedir.

Öğünlerden önce içilen su, besin alımının daha rahat azaltılmasına sebep olurken,  su içerek mide kapasitesinin büyük bölümü doldurabilir.  Ayrıca su, vücuttaki sıvı tutulumunu yani ödemi atmak için en büyük destekçidir. Unutmayın; sağlıklı, mutlu ve güzel yaşamak için suya ihtiyacımız var.

Sağlığınız için günde 8 bardak su için. İyi yaşam için, iyi su için…