NBA Türkiye’den Şirketler Ligi Avantajı

NBA Türkiye’den Şirketler Ligi Avantajı
28.07.2011

Türkiye nin tek basketbol dergisi olan NBA Türkiye den Şirketler Ligi takipçileri için uyguladığı %17 indirimi kaçırmayın

Türkiye'nin tek basketbol dergisi NBA Türkiye, dünyaca ünlü basketbol yıldızlarıyla ilgili tüm detayları, bu inanılmaz çekişmeli ligin heyecanını ve arka planını sayfalarına taşıyor. Dergi, Türkiye ve Avrupa basketboluna dair en derin analizleri, merak edilenleri okuyucularına sunuyor.

NBA Türkiye, içeriğiyle bir başvuru dergisi olmasının yanı sıra, özel ekleri ve birbirinden güzel posterleriyle, okurlarının vazgeçemeyeceği bir dergi olmayı sürdürüyor.

Siz basketbol severlerin de bu içeriği sürekli takip edebilmesi için özel bir abonelik fırsatı sunuyoruz.

Yıllık abonelik bedeli 60 TL olan NBA Türkiye Dergisi, Şirketler Ligi katılımcılarına özel 50 TL'dir.

NBA Türkiye dergisine Şirketler Ligi avantajıyla abone olmak için lütfen tıklayınız. Lütfen açılan sayfadaki iletişim bilgilerinizi doldurduktan sonra mesaj bölümüne NBA Türkiye aboneliği yazıp gönder butonuna basınız. En kısa sürede sizinle iletişime geçilecektir.

Dergi aboneliği için bir başka yol da aşağıdaki linkten abonelik formuna ulaşmak ve formu eksiksiz doldurarak info@nba-turkiye.com adresine ulaştırmaktır.

Abone formu için lütfen tıklayınız...

Basketboldaki güncel gelişmeleri anında ve kesintisiz takip etmek için http://www.facebook.com/NBATurkiyeDergi sayfasını ziyaret edebilirsiniz.