MSD Grupları Kayıpsız Tamamladı

MSD Grupları Kayıpsız Tamamladı
14.10.2018

Hardline 3x3 Basketbol Ligi’nin en büyük çekişmelerinden biri C Grubu’nda yaşandı. Grup lideri MSD, 2.si Takeda olurken Medtronic - 1, GSK - 2, Mey | Diageo - 2 arasındaki sıralamayı ise üçlü averaj belirledi.

13 Ekim Cumartesi, Hamza Yerlikaya Spor Kompleksi'nde Mey | Diageo - 2, Takeda, Medtronic - 1, GSK - 2 ve MSD'nin mücadele ettiği C Grubu'nda nefes kesen maçlar izledik.

İlk maçlarda grubun iddialı ekipleri MSD ve Takeda etkili performanslar gösterdiler. MSD, Mey | Diageo - 2'yi (19-14) Takeda ise Medtronic 1'i (15-7) devirmeyi başardı.

Gruta ikinci maçlarda ise MSD ile Takeda bu kez birbirlerinin karşısında parkeye çıktı ve kazananı son top belirledi. Müthiş bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada 14-13'lük skor MSD'nin zirve yolunda dev bir adım atması anlamına geliyordu. Mey | Diageo - 2 ise GSK - 2'yi 11-8 devirerek galibiyetle tanışmış oldu.

3. maçlarda MSD yine gülmek için son topu bekledi. Medtronic - 1'i 11-9 yenen MSD 3'te 3 yaparken kuvvetli rakibine ağır bir darbe vurmuş oldu. Bir diğer maçta ise Takeda, GSK - 2 karşısında sahadan 11-5 ile ayrılarak gülen taraf oldu.

4. maç seansında Takeda, Mey | Diageo - 2 karşısında zorlanmazken (11-4), GSK - 2, Medtronic - 1 karşısında 10-8 sahadan galip olarak ayrılınca gruptaki bütün dengeler değişmiş oldu.

Son maçlara girilirken takımların gözü artık sadece kazanmakta değil aynı zamanda averaj hesaplarındaydı. Gruptan çıkmayı garantileyen MSD, yine işi son topa bıraktı ancak bu kez de 11-9 ile GSK - 2'yi devirmeyi başardılar ve tulum çıkartarak grubu tamamladılar. Son maçlara galibiyetsiz giren Medtronic - 1, Mey | Diageo - 2'yi 6 sayı farkla 13-7 yenince tüm kartları yeniden kardı. Bu zafer üçlü averajda Medtronic - 1'i 3'ü sıraya taşırken GSK - 2, 4. oldu ve Mey | Diageo - 2 ise son sıraya geriledi.

GSK - 2 grupta üçlü averajla belki üçüncülüğü elde edemedi ancak gruplardaki genel averajı sayesinde beşli gruplardaki dördüncüler arasında en iyi averaja sahip olan takım oldu. Beşerli gruplardaki dördüncülerin tamamı eş puanlı olunca GSK - 2 genel averajı sayesinde adını 2. tura yazdırmayı başardı.

Diğer Fotoğraflar