Marport’ta Turu Yusuf Getirdi...

Marport’ta Turu Yusuf Getirdi...
13.11.2017

2. Turun zorlu maçlarından birinde Marport ile Aytemiz Akaryakıt takımları karşı karşıya geldi. Son ana kadar heyecan içinde geçen maçta 3-1’lik sonuç Marport takımına çeyrek finali getirdi.

Günün en heyecanlı maçlarınından birinde iki ezeli rakip karşı karşıya geldi. İlk dakikalarından itibaren mücadelede heyecan hat safhadaydı. 7. Dakikadaki maçın ilk ciddi atağında Marport takımının Beyhan ile kullandığı köşe vuruşunda Yusuf Onocak güzel bir vole vuruşuyla topu ağlara gönderdi (1-0). 10. Dakikada bu kez Aytemiz takımının organize gelişen atağında Güven'in asistinde Yakup Danış topu ağlara gönderdi (1-1). Bu golün ardından yine Aytemiz atağında Güven sert vurdu kaleci Murat Ulusoy çıkardı. 15. Dakikada Marport takımında Erkan ceza sahası önüne çıkardı Yusuf yine boş geçmedi durum şimdi (2-1). Karşılaşmada ilk ayrı bu sonuçla tamamlandı.

İkinci yarıda da ortaya konan mücadele izleyenlere keyif verdi. 32. Dakikadaki Aytemiz atağında müsait durumda Yakup vurdu kaleci Murat ayaklarıyla son anda çıkardı. 37'de gelişen Marport atağında sol kanattan gelen topa Mehmet Yener gelişine sert vurdu kaleci Samet aynı güzellikte çıkardı. Maçın son bölümleri yaklaşırken Aytemiz takımında kaptığı topu Yakup kaleye orta şut karışımı bir vuruşla gönderdi, boşta kalan topa Uğur kafa ile dokunamadı mutlak bir golden oldu. Artık maçta son dakika oynanırken Marport takımının kazandığı köşe vuruşunda Mehmet Yener topu Yusuf'a aktardı, Yusuf yerden düzgün vurdu (3-1). Bu zevkli ve bir o kadarda centilmence geçen karşılaşma Marport takımının 3-1'lik üstünlüğüyle sonuçlandı.


Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Ertürk Çalık Giren Oyuncu 49'    
Yusuf Onacak Çıkan Oyuncu 49'    
Yusuf Onacak Gol 49'    
    39' Giren Oyuncu Uygun Uzunoğlu
    39' Çıkan Oyuncu Güven Doğan
    36' Sarı Kart Erhan Karaman
Mustafa Ali Duyar Giren Oyuncu 32'    
Erdem Civelek Çıkan Oyuncu 32'    
Emre Erkoç Giren Oyuncu 32'    
Erkan Kurtul Çıkan Oyuncu 32'    
İlk Yarı Sonucu: 2 - 1
Yusuf Onacak Gol 15'    
    10' Gol Yakup Danış
Yusuf Onacak Gol 7'    

Diğer Fotoğraflar