Marport Yarı Final Biletini Aldı...

Marport Yarı Final Biletini Aldı...
28.11.2016

Çeyrek finalin en zorlu eşleşmelerinden birinde Marport ile GlaxoSmithKline takımları karşı karşıya geldi. Marport 3-2’lik sonuçla yarı finale yükselen takımlar arasındaki yerini aldı.

Karşılaşma beklenildiği gibi yüksek bir tempoda başladı. Maçın ilk yarısında ortaya konan mücadele ve her iki takımın sergilediği güzel futbol görülmeye değerdi. 13. Dakikada Marport takımı atağında Yusuf Onocak sert vurdu top direkten döndü. 16. Dakikada organize gelişen GlaxoSmithKine atağında kaleci Barış Nadi Emir güzel kurtardı. Karşılaşmada ilk yarı 0-0'lık eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda da takımlar çeyrek finale yakışır mücadelelerine devam etti. 32. Dakikada Marport takımında Mehmet Yener rakip yarı alanda topla buluştu sol ayağıyla güzel vurdu top ağlara gitti (1-0). 37. Dakikada Mustafa Ali Duyar Marport takımını 2-0 öne geçiren golü rakip ağlara bıraktı. Bu golden yalnızca 1 dakika sonra bu kez GlaxoSmithKine başarılı oyuncusu Yücel Işık'ın harika gölüyle farkı bire indirdi (2-1). Mücadelede artık son anlar oynanırken önce Marport, Beyhan Dağlı ile skoru 3-1'e getirdi. Ardından GlaxoSmithKine'da Emrah Dudioğlu sağ kanattan gelen topu ağlara göndererek maçın sonucunu belirleyen golü attı. Bu sonuçla yarı finale yükselen takım Marport oldu. Maç sonunda her iki takımın centilmence birbirlerini kutlamaları seyredenler tarafından taktirle karşılandı.


 

 

Diğer Fotoğraflar