Marport Final Vizesini Aldı...

Marport Final Vizesini Aldı...
26.11.2018

Yarı finalin diğer maçında Marport ile Decathlon takımları karşı karşıya geldi. Nefesleri kesen mücadelede 3-1’lik sonuçla final vizesini alan taraf Marport oldu.

Yarı finalin en zevkli ve bir o kadar da heyecan içinde geçen maçında Marport  ile Decathlon takımları karşılaştı. İzleyenlerin büyük keyif aldıkları yarı finale yakışır mücadele yüksek bir tempoda oynandı. İlk yarının tamamına yakınında her iki tarafın tehlikeli ataklarından gol sesi çıkmadı. Topun adeta bir o kalede bir bu kalede olduğu zevkli mücadelede kalaciler de ön plana çıkan isimlerdi. İlk yarıda artık son anlar oynanırken son haftaların başarılı oyuncusu Osman Ettin'in uzaktan sert vurduğu top ağlarla buluştu ve Decathlon takımı 1-0 öne geçti. Bu gol aynı zamanda ilk yarı skoru oldu.

İkinci yarıda sahada yine müthiş bir mücadele vardı. İzleyenlerin hop oturup hop kalktığı zevkli mücadele son altı dakikaya kadat Decathlon takımının üstünlüğüyle geçildi. Dakikalar 44'ü gösterdiğinde Cansın Burak Konak'ın vuruşunda Marport takımı beraberliği yakaladı (1-1). Bu golden yalnızca iki dakika sonra bu kez Yusuf Onocak'ın güzel vuruşunda Marport 2-1 öne geçti. Maçta artık uzatma anları oynanırken Marport takımını rahatlatan gol Mustafa Ali Duyar'ın ayağından geldi (3-1). Karşılaşma bu skorla tamamlanırken, finalin diğer takımı Marport oldu. Centilmence mücadele eden Decathlon takımı ise üçüncülük müsabakasında KPMG takımına rakip oldu.


Diğer Fotoğraflar