Liderlik Garanti

Liderlik Garanti
31.03.2014

Ligde bir çok kez karşılaşan ezeli rakipler bir kez daha grup aşamasında karşı karşıya geldiler. Lige fırtına gibi bir giriş yapan Denizbank ve ilk iki maçta farklı skorlar elde eden Garanti Bankası nın mücadelesi günün futbol kalitesi yüksek maçlarından biriydi. Rakip kaleye kadar topu iyi getiren Denizbank Garanti defansını aşamadı. Garanti Bankası daha üretken bir oyun sergiledi ve yakaldığı fırsatlardan yararlanarak maçı lehine çevirmesini bildi. Bu sonuçla grupta ilk iki sıra belli oldu. Garanti Bankası 1. Denizbank 2.


Maçtan Dakikalar
10' (Garanti Bankası) Ceza sahası içinde topla buluşan Adem Tüzer önünde seken topu kalecinin üzerinden aşırtma bir vuruşla ağlarla buluşturdu. (1-0)
26' (Garanti Bankası) Defanstan hızlı çıkan Garanti Bankasın'dan Eray Ertürk rakibinden sıyrılarak ceza sahasına girdi ve müsait pozisyondaki Cevher Yılmaz'ı topla buluşturdu. Cevher bu güzel asisti gole çevirerek durumu 2-0'a getirdi.
27' (Garanti Bankası) Sol kanatta topla buluşan Cevher Yılmaz ceza sahasına ortasını yaptı. Topla buluşan Eray Ertürk soğukkanlı bir vuruş yaparak fileleri havalandırdı (3-0).
37' (Denizbank) Halil İbrahim Çatalbaş'ın sağ kanattan ortasını defans uzaklaştırdı. Defanstan seken topu önünde bulan Volkan Yılmaz şutunu çekti ancak top auta gitti.
41' (Garanti Bankası) Kornerden gelen topu kaleci elinden kaçırınca top bir an için Adem Tüzer'in önünde kaldı. Adem vuruşunu yaptı fakat direk gole izin vermedi.
45' (Denizbank) Sağ çaprazsan kullanılan serbest vuruşta Ergün Erikdemir topun başına geçti. Ergün'ün sert şutu kalecinin üstüne gitti.
47' (Garanti Bankası) Yasin Kaplanoğlu'nun sağ kanattan güzel ortasıyla arka direkte topla buluşan Adem Tüzer net bir vuruşla topu ağlara gönderdi (4-0)
.

Maçın Yıldızı: Eray Ertürk (Garanti Bankası)


Garanti Bankası
4-0
Denizbank
29 Mart 2014 Cumartesi
1.D:
Dk:60
Adem Tüzer 1-0
10'



Cevher Yılmaz
2-0
26'





26'
Yaşar Şahingöz
Eray Türk
3-0
27'





30'
Kadir Bulut-Timuçin Çetinkaya
Cevher Yılmaz-Murat Bilgin
31'


Mustafa Özbağ-Sercan Ekinci
38'


Murat Bigin
4-0 47'

Yasin Kaplanoğlu-Samet Genç
48'


51'
Halil İbrahim Çatalbaş-Murat Serhan Aksoy
51'
Ergun Erikdemir-Oktay Aktaş
54'

Onat Polatcan
'