Kura Çekimi 6 Nisan 2010 Salı

Kura Çekimi 6 Nisan 2010 Salı
02.04.2010

Lotto Şirketler Futbol Ligi nde ilk heyecan kura çekiminde yaşanacak. Birbirinden güçlü 20 takımın gruplarının belli olacağı ve ünlü simalarla renklenecek kura çekimi Polat Champions Sports Bar da yapılacak.

Ana sponsorluğunu İtalyan spor giyiminin dev markası Lotto'nun üstlendiği, yardımcı sponsorluklarını Lig Radyo, Allen Carr - Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu, S.O.S. International, Group 4 Securicor, British Life ve Fonex'in yaptığı Lotto ŞirketlerFutbolLigi'nin kuraları 6 Nisan 2010 Salı günü çekilecek.

Polat Champions Sports Bar'da saat 13:00'de başlayacak kura çekimine Lotto'nun sponsorluğunu yaptığı ünlü sporcular, spor yazarları ve basın mensuplarının yanı sıra her şirketten dört temsilci katılacak (Sahil yolu Caddesi No:2 Yeşilyurt / İstanbul - Yeşilyurt Spor Kulübü yanı ).

Şirketler Futbol Ligi Kura çekimi heyecanı yaşayacak şirket temsilcileri arasından şanslı üç kişi dünyada eşi benzeri olmayan ve Türkiye'ye sınırlı sayıda getirtilen bağcıksız krampon kazanma şansını yakalayacak.

Kura çekiminin ardından hafta sonu oynanacak maçlarla 7. futbol keyfi start alacak. Tüm takımlara şimdiye kadar olduğu gibi sakatlıktan uzak, keyif ve eğlenceli dolu bir lig diliyoruz. Bol şanslar...