Kura Çekimi 5 Nisan Salı Günü

Kura Çekimi 5 Nisan Salı Günü
31.03.2011

Lotto Şirketler Futbol Ligi nde kura çekimi heyecanı Polat Champions Sports Bar da yaşanacak.

Ana sponsorluğunu İtalyan spor giyiminin dev markası Lotto'nun üstlendiği, yardımcı sponsorluklarını sportstv, Lig Radyo, Allen Carr - Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu, S.O.S. International, Group 4 Securicor, British English ve Fonex'in yaptığı Lotto ŞirketlerFutbolLigi'nin kuraları 5 Nisan 2011 Salı günü çekilecek.

Unutulmaz anlatımlarıyla Ümit Aktan'ın sunumuyla Polat Champions Sports Bar'da saat 13:00'de başlayacak kura çekimine spor yazarlarının ve basın mensuplarının yanı sıra her şirketten dört temsilci katılacak.

Hediyeler Sahiplerini Bulacak
Kura çekimi sırasında
şirket temsilcileri arasından şanslı  üç kişi yapılacak çekilişle Lotto krampon, bir kişi Nacar marka saat kazanma şansını yakalayacak. Çekiliş Fonex'den tarş makinesi, Lotto'dan sürpriz hediyelerle devam edecek. Ayrıca Fonex'den hediye paketleri katılımcıları bekliyor...

Kura çekiminin ardından hafta sonu oynanacak maçlarla 8. futbol şöleni başlayacak. Tüm takımlara şimdiye kadar olduğu gibi sakatlıktan uzak, keyif ve eğlenceli dolu bir lig diliyoruz. Bol şanslar...

Not: Şirketlerin kura çekimine katılacak temsilcilerinin isimlerini futbol@sirketlerligi.com a bildirmenizi rica ediyoruz.

 

Polat Champions Sports Bar
(Sahil yolu Caddesi No:2 Yeşilyurt / İstanbul - Yeşilyurt Spor Kulübü yanı)