Kritik Maçta Kazanan Burgan Bank

Kritik Maçta Kazanan Burgan Bank
31.03.2014

Günün en çekişmeli maçı Burgan Bank - Digiturk arasında oynandı. Kazananın yoluna devam edeceği kaybedenin ise lige veda edeceği maça mutlak galibiyet parolasıyla çıkan iki takım son düdüğe kadar sahada basmadık yer bırakmadılar. Daha kollektif bir oyun sergileyen Burgan Bank 2-0 öne geçti. Mücadeleyi bırakmayan Digiturk skoru 2-1 e getirdi. Maçın bitimine dakikalar kala Digiturk penaltı kazandı ve Burgan Bank 10 kişi kaldı. Digiturk bu önemli fırsattan yararlanamadı. Ardından Savaş günün güzel gollerinden birini atarak takımına 2. turu getirdi.

 
Maçtan Dakikalar
4' (Burgan Bank) Kaleciden seken top sonrası ceza sahasının dışına açılan topa Yenal Tırpancı aşırtma bir vuruş gerçekleştirdi. Direğin üzerinden top auta çıktı.
9' (Burgan Bank) Ceza sahasına Deniz Ketenci çok iyi bir ara pası çıkardı. Topla buluşan Tuğrul Yılmaz kalecinin yanından topu ağlarla buluşturdu (1-0).
17' (Digiturk) Sol çaprazdan yaklaşık 25 metreden serbest vuruşu kullanan Kagan Aras iyi bir şut çıkarmasına rağmen kaleci topu kornere tokatladı.
23' (Burgan Bank) Sağ çaprazdan sol çapraza uzun bir top atıldı. Topla buluşan Tuğrul Yılmaz'ın şutu auta çıktı. 
30' (Burgan Bank) Sol tarafa açılan topa hakim olan Deniz Ketenci'nin sol ayağıyla yaptığı ortayla buluşan Tuğrul Yılmaz topu direğin üzerinden auta attı.
32' (Burgan Bank) Ali Samast güzel bir pasla ceza sahasına hareketlenen Tuğrul Yılmaz'ı topla buluşturdu. Tuğrul topu iyi kontrol ederek kaleciden sıyrıldı ve meşin yuvarlağı ağlara gönderdi (2-0).
37' (Digiturk) Sağ kanatta topla buluşan Volkan Yeşilkök ceza sahasına ortasını yaptı. Ceza sahasına inen topu Nurali Atmaca istediği gibi kontrol edemeyince Burgan Bank'ın deneyimli kalecisi Ersay Yılmaz topu uzaklaştırdı.
44' (Digiturk) Ceza sahasında yaşanan karambolde topu önünde bulan Özgür Tekingöz güzel bir plase vuruşla durumu 2-1'e getirdi.
55' (Digiturk) Kazanılan penaltı vuruşunda Ayhan Ayvaz topun başına geçti. Kullandığı penaltı vuruşu az farkla direğin üstünden auta gidince Digiturk beraberlik şansından yararlanamamış oldu.
60' (Burgan Bank) Defanstan seken topa Savaş Demir çok sert vurdu ve maça son noktayı koydu (3-1).
 
Maçın Yıldızı: Tuğrul Yılmaz (Burgan Bank)

Digiturk
1-3
Burgan Bank
29 Mart 2014 Cumartesi
1.D:
Dk:60
   
9' 
0-1
Tuğrul Yılmaz
33'
0-2
Tuğrul Yılmaz
Volkan Yeşilkök

35'
37'
Ali Samast - Ömer Baycan
Özgür Tekingöz
1-2
44'
47'
Hakan Canpolat - Savaş Demir
Onur Parapan - Burhan Şentürk
49'
51'
Deniz Ketenci
54'
Deniz Ketenci
55'
Ersay Yılmaz
60'
1-3 Savaş Demir




'
'
'