Kritik Maçta Kazanan Albaraka...

Kritik Maçta Kazanan Albaraka...
16.10.2017

D Grubunun iki güçlü ekibi QNB Finansbank ile Albaraka takımları karşı karşıya geldi. Albaraka kritik maçta üç puanı 5-1’lik skorla aldı.

D Grubunda belki de grup liderliğini etkileyecek kritik karşılaşmada iki güçlü ekip karşı karşıya geldi. Maçın henüz 1. dakikasında Albaraka takımında Yalçın Yalazı ayağına gelen fırsatı çevirmedi ve takımını öne geçiren golü attı (0-1). Bu golle maça adeta önde başlayan taraf Albaraka Türk ekibi oldu. Bu golun ardından oyunda dengeyi kuran QNB Finansbank rakip kalede gol aramaya başladı. Albaraka takımında kaleci Fatih Söğüt bu ataklarda kalesinde devleşti. İlk yarıda artık uzatma anları oynanırken QNB Finansbank takımında Eren Kahya uzaktansert vurdu top ağlara gitti (1-1). Karşılamda ilk yarı eşitlikle tamamlandı.

İkinci yarıda daha atak bir futbol oynayan taraf Albaraka takımıydı. 37 ve 41. dakikalarda Hüseyin Karaslan peş peşe bulduğu gollerle farkı bir anda ikiye taşıdı (1-3). Karşılamanın bu sonuçla tamamlanacağı düşünülürken Albaraka Türk'de bu kez de 48 ve 50. dakikalarda Derviş Uğur Atmaca'nın golleri geldi ve müsabaka 5-1'lik Albaraka üstünlüğüyle tamamlandı.

Oyuncu Aksiyon Dakika Aksiyon Oyuncu
Fatih Keklik Sarı Kart 50'    
    50' Gol Derviş Uğur Atmaca
    48' Giren Oyuncu Ufuk Şengel
    48' Çıkan Oyuncu Yalcın Yalazı
    48' Gol Derviş Uğur Atmaca
    46' Giren Oyuncu Burak Dağyar
    46' Çıkan Oyuncu Hüseyin Karaarslan
Sedat Çetin Giren Oyuncu 42'    
Kerem Taşezen Çıkan Oyuncu 42'    
    41' Gol Hüseyin Karaarslan
    37' Gol Hüseyin Karaarslan
    34' Giren Oyuncu Derviş Uğur Atmaca
    34' Çıkan Oyuncu Muhammed Bahadır Ata
İlk Yarı Sonucu: 1 - 1
Eren Kahya Gol 25'    
    24' Giren Oyuncu Ramazan Beyaz
    24' Çıkan Oyuncu İsmail Küpeli
    1' Gol Yalcın Yalazı

Diğer Fotoğraflar